Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 44 10
Sex Studio
79106
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η συνεύρεση έγινε στο διπλανό στο μεσαίο δηλαδή από τα 3 που έχει.. Τελικά το βράδυ δεν μου έκανε κλικ να μπω με Στεφανια που είναι εμφανισιακά και ηλικιακά κάτι αντίστοιχο.. τελικά την επόμενη μετά από ψάξιμο πέτυχα την Τζένη 22 χρόνων από Ρουμανία χαμογελαστή και ευδιάθετη και μπήκα στο δωμάτιο για δοκιμή με το απλό πρόγραμμα.. έχει ωραία φατσούλα με ανοιχτόχρωμα μάτια κωλαρακι ωραίο πεταχτό βυζάκι νεανικο με ωραία ρογιτσα δυνατή..στην αρχή μόλις εισήλθε έπεσα πάνω της και ξεκίνησα να την μπαλαμουτιαζω και να χουφτωνω το κωλαρακι της.. ήθελα να το ευχαριστηθω το πιπινακι σπάνια συναντάμε σε 30ευρα μαγαζιά τέτοιες περιπτώσεις..Με είχε κάνει ήδη τούρμπο και την έβαλα για πίπα με εμένα όρθιο και αυτή στο κρεβάτι.. δυστυχώς δεν έκανε βαθειές διείσδυσεις στο εργαλείο με το ζόρι να έβαζε το μισό μέσα.. αλλά τουλάχιστον της άρεσαν τα παιχνιδάκια και με άφησε τον κρατάω εγώ και να παίζω με το καυλιαρικο στοματακι της.. Στήσιμο σε και αφού με είχε φτιάξει πολύ όπως προείπα την έχωνα αρκετά καλά με κάποιες κραυγές από μέρους της όπου με άφησε μετά από κάποια ώρα να τα βγάλω όλα στο μουνακι της..χαιρετηθηκαμε και ανενεωσαμε ξανά συνάντηση λειαν συντόμως ίσως..Μου άφησε καλές εντυπώσεις και πιστεύω πρέπει να γίνει μια δοκιμή από τους έμπειρους συμπαίκτες του σάιτ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2020
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού