Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Sex Studio 224150
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
*Ημερομηνία κατά προσέγγιση

Επίσκεψη στο εν λόγο ίδρυμα με σκοπό να συνεβρεθώ με τη Μαρίνα, η οποία έχει αρκετά θετικές κριτικές. Βέβαια, είναι αρκετά νταρντάνα για τα κυβικά μου και γενικά δεν είναι του στυλ μου αυτές οι κοπέλες, παρόλα αυτά πλήρωσα το παράβολο και εισήλθα στο δωμάτιο. Ντουζάκι και μετά από 5 λεπτά είσοδος της κοπέλας.
Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, γιατί θεωρώ ότι δεν αξίζει, καθώς έχουν ειπωθεί από άλλους συναγωνιστές. Η κοπέλα πράγματι είναι πύραυλος, με αρκετά καλό στοματικό και γλυψιμο αρχιδιών και πρωκτού, ξέρει πως να σε ανάβει και επίσης η στιγμή που σε περνάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τη γλώσσα της είναι όλα τα λεφτά!
ΑΛΛΑ
Δεν πέχτηκε γαμήσι γιατί δεν είχα στύση. Συγκεκριμένα, η κοπέλα, αν και καυλιάρα, μύριζε η ανάσα της και το στόμα της. Επίσης μύριζε και το σώμα της, κάτι το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω γιατί ήταν μια περίεργη μυρωδιά και το σώμα της είχε μια περίεργη γεύση από τη μυρωδιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ενώ από τη μία να μου σηκώνεται με τα γλυψίματά της και την καύλα της, την ίδια στιγμή μου πέφτει από τη μυρωδιά της. Ολά αυτά, σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν είμαι φαν αυτού του νταρντανοσώματος, οδηγήθηκα στο να μην πηδήξω. Παρόλα αυτά, για να μην φύγω άχυστος και να μην κλάψω τελείως τα χρήματά μου, της είπα να μου γλύψει τον κώλο και να τελειώσω στα βυζιά της, πράγμα που το έκανε.
Συμπερασματικά, όποιος γουστάρει μια κοπέλα με αρκετά γυμνασμένο και τέρμα πέτρα νταρντανοσώμα, η Μαρίνα είναι η ιδανική. Ξέρει πως να σε φτιάξει και να σε καυλώσει. Όσον αφορά τη μυρωδιά, τι να πω, ή έπεσα στην περίπτωση ή όντως δεν κάνει μπάνιο μετά από κάθε συνεδρία. Όπως και να έχει, από τη μεριά μου δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα Σέρβα
Υπηρεσίες
Mpratan
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Δεκ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
10.922
Πόντοι:
3.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Saint*, kaavlas, geny24 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού