Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 116 10
Καρέα 30
Hot
Sex Studio
160039
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
2η επισκεψη στη Σαρα ακομα καλυτερη και απο την πρωτη αφου την πετυχα με τρελλες καβλες και ορεξη. Το μωρο μου εκανε ενα τρελλο τσιμπουκι ολο ναζι και χάρη με δυνατο ρουφηγμα και πιπίλησμα για σπαρταρισμα πανω στο κρεβατι.
Δαχτυλα φευγαν αερα στο μουνι της και ολη η παλαμη μου μάλαζε τα τραγανα βυζάκια της μεχρι τη στιγμη που αφου την πηρα λιγο κανονικα την εστησα στα τέσσαρα και αρχικα σκυμενος πανω της και μετα ορθια αρχισα να την τρυγάω μεχρι να βγάλει ο πούτσος μου κρέμα.
Το μωρο γενικα ειχε πολυ καλη διαθεση για παιχνίδι πράγμα που με κάβλωνε αφάνταστα συγουρα οποιος πάει δεν θα χασει μιας και λέει και απο γαμήσι αλλα και απο εμφανιση που αγγιζει top επίπεδα και ηλικιακά αλλα και σωματικά.
Επόμενος στοχος εκει πέρα η Μαρίνα
Δαχτυλα φευγαν αερα στο μουνι της και ολη η παλαμη μου μάλαζε τα τραγανα βυζάκια της μεχρι τη στιγμη που αφου την πηρα λιγο κανονικα την εστησα στα τέσσαρα και αρχικα σκυμενος πανω της και μετα ορθια αρχισα να την τρυγάω μεχρι να βγάλει ο πούτσος μου κρέμα.
Το μωρο γενικα ειχε πολυ καλη διαθεση για παιχνίδι πράγμα που με κάβλωνε αφάνταστα συγουρα οποιος πάει δεν θα χασει μιας και λέει και απο γαμήσι αλλα και απο εμφανιση που αγγιζει top επίπεδα και ηλικιακά αλλα και σωματικά.
Επόμενος στοχος εκει πέρα η Μαρίνα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού