Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αμφιλεγομενες οι κρητικες που ειχα διαβασει για την Κωνσταντινα. Οπως επισης και οι πληροφοριες που ειχα....

Αρκετοι την εκθιαζαν και αλλοι την ριχναν στα ταρταρα.

Ηθελα να την "γνωρισω". Ετσι λοιπον με ψυχολογια ετοιμη για ολα, το επαιξα καμικαζι και ναμαι στο Φραντζη 47, αμεσως μετα την δουλεια μεσημερακι Σαββατου.

Ευγενεστατη η κυρια επι της υποδοχης μου αναλυει τα προγραμματα,ενω την ιδια ωρα ενας συναγωνιστης εκανε δυναμικη εισοδο σε ενα απο τα δωματια.

Σε λιγο παρουσιαζεται η Κωνσταντινα. Οι πρωτες εντυπωσεις καλες.

Μελαχροινη με μακρυα μαλια, ωραιο στηθος φυσικο,σωμα με λιγα κιλακια παραπανω απο το σωμα του μοντελου, κατι που εμενα μου αρεσει, και εκφυλο προσωπο.

Μπηκα, παιρνοντας το απλο προγραμμα των 50 για την γνωριμια.

Το δωματιο, πολυ προσεγμενο καθαρο και με νιπτηρα.

Με πολυ χαρουμενη διαθεση, μπαινει μετα απο λιγο το κοριτσι.

Ημουν και εγω αρκετα ευγενικος και φιλικος μαζι της και δημιουργθηκε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα και αρχισαμε την κουβεντουλα ενω ταυτοχρονα μου χαιδευε το "μοριο".

Αυτο που με χαλαγε, για να τα λεμε ολα, ειναι οτι μασουσε πολυ επιδεικτικα την τσιχλα της.....

Μου βαζει το σκουφακι, μιας και υπηρχε ανταποκριση στα χαδια της.

Ανησυχησα και φανταστηκα οτι ειχαν δικιο ολοι αυτοι που δεν λεγαν και τα καλυτερα.

Ομως, αμεσως με διεψευσε. Αρχισε να με χαιδευει και να με φιλαει στο στηθος και στο λαιμο με πολυ τρυφεροτητα.

Σε λιγο εσκυψε παρακατω.....

Πολυ καλη τεχνικη, deep throat, καραμελωμα στα @@λακια. Πολυ καλη επαναλάμβανω.

Της ζηταω να ελθει επανω μου.Καμια αντιρηση. Συνεχισε να ειναι τρυφερη, φιλια στα αυτια και το λαιμο, ιεραποστολικο, αληθοφανη βογγητα σφικτες αγκαλιες.

Πισοκολητο. Πολυ ωραιο στησιμο, συνεχεια της καλης συμμετοχης, ωσπου ανθρωπος ειμαι, δεν αντεξα.....

Λιγη κουβεντα, σταυρωτο φιλακι για τον χαιρετισμο.

Σε γενικες γραμμες : Χωρις να εχω λογους να αμφισβητω αυτους που την κατακρινουν, εμενα παιδια μου βγηκε.

Περασα πολυ καλα, δεν ξερω εαν επαιξε ρολο και η δικη μου ευγενικη διαθεση στην αρχη.

Πιστευω πως ναι, γιατι η μακροχρονη "καριερα μου" με εχει μαθει πως εαν γερθεις με σεβασμο στην κπελα και δεν δειχνεις οτι την βλεπεις σαν ενα κοματι κρεας θα στο ανταπωδοσει.Υπαρχουν φυσικα και οι εξαιρεσεις.

Η Κωνσταντινα μου το ανταπεδωσε με το παραπανω.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια