Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 110 10
Sex Studio
453910
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ανεβαινοντας στην Αθηνα για μονοημερο επαγγελματικο ταξιδι, ειπα να επισκεφτω το εν λογω κορασιο, μιας και θελω κατι νεοτερο απο εμενα ηλικιακα.
Οταν την ειδα στις φωτο, μου θυμησε αρκετα την φοιτητρια της διπλανης πορτας που την βλεπεις και θες να την ξεσκισεις!!
οταν μπηκα μεσα η ευγενικοτατη τσατσα μου εδειξε τρεις κοπελες. Την πρωτη που δεν την θυμαμαι, την Κρισταλ και την Παμελα. Με το που ειδα την Κρισταλ η οποια μπηκε με ορεξη στο σαλονι εντυπωσιαστηκα κ ειπα να την τιμησω, αλλα ειχα παει για την Παμελα, οποτε ειπα να μεινω προσηλωμενος στον στοχο μου.
Στα του Σερβις τωρα: πολυ ομορφο πιτσιρικι, απαλο σφιχτό δερματακι αλλα κομοδινο κανονικο, απλα εβγαλα ενα αποθημενο μου να παω με την φοιτητρια της διπλανης πορτας, η οποια ομως απλα καθοταν και τον επαιρνε.
Λιγο αισθησιακο μασαζ στην αρχη, μετα εβαλε μπροστα μου λιγο τζελ στο μ@υνακι της να γλυστραει, πιπα βαρετη. Γενικα απο το περασμα στο σαλονι μεχρι κ το δωματιο εδειχνε να βαριεται που ζει...
Οταν την ειδα στις φωτο, μου θυμησε αρκετα την φοιτητρια της διπλανης πορτας που την βλεπεις και θες να την ξεσκισεις!!
οταν μπηκα μεσα η ευγενικοτατη τσατσα μου εδειξε τρεις κοπελες. Την πρωτη που δεν την θυμαμαι, την Κρισταλ και την Παμελα. Με το που ειδα την Κρισταλ η οποια μπηκε με ορεξη στο σαλονι εντυπωσιαστηκα κ ειπα να την τιμησω, αλλα ειχα παει για την Παμελα, οποτε ειπα να μεινω προσηλωμενος στον στοχο μου.
Στα του Σερβις τωρα: πολυ ομορφο πιτσιρικι, απαλο σφιχτό δερματακι αλλα κομοδινο κανονικο, απλα εβγαλα ενα αποθημενο μου να παω με την φοιτητρια της διπλανης πορτας, η οποια ομως απλα καθοταν και τον επαιρνε.
Λιγο αισθησιακο μασαζ στην αρχη, μετα εβαλε μπροστα μου λιγο τζελ στο μ@υνακι της να γλυστραει, πιπα βαρετη. Γενικα απο το περασμα στο σαλονι μεχρι κ το δωματιο εδειχνε να βαριεται που ζει...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2020
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2020
Τυπε από εμφάνιση είναι όπως στις φώτο η έχει πέσει φωτοσοπιλα;
R
rakakis
19 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Οτι βλεπεις, απλα με λιγο παραπανω κυτταριτιδα...
G
giorgossschania
21 Ιανουαρίου, 2020
Μακριά από τις Λατινοαμερικανες στα μσγσζταυτα μήν παρασυρεστε από την εμφάνιση που διαθέτουν δυστυχώς από υπηρεσίες είναι ότι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί σε στούντιο βίαστικες ξεπετες μηδέν προκαταρκτικά απορώ με αυτούς που τις επιλέγουν η πολύ φραγκατοι είναι η δεν διαβάζουν κριτικές
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 177627
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3