Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 99 10
Θεσσαλίας 136 (Dream Place)
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
300490
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Είχα γαμησει τη μιλφ αγάπη πριν κάτι μέρες και πήγα να γαμησω τη Λίλυ.Ενταξει όπως είναι στις φωτο είναι αν και λίγο διαφορετική χωρίς τη δουλίτσα του φωτογράφου...Μη ξεχάσω να σας πω πως αν δε γουστάρετε τα τατουάζ η σας ενοχλούν μη πάτε...Έχει πολύ πράμα πάνω της...
Και εντάξει δεν είναι και τίποτα το τρομερό.Απο ομορφιά παίδες δεν είναι η μουναρα απλά τσοντοφερνει...Τεσπα δίνω τα φράγκα και μπαίνω δωματιο.
Μπήκε τυπική έβγαλε τον στρίγκο και ξεκίνησε το πασπατεμα...Καλά το τσιμπούκι της δεν είναι και κάτι το τρομερό με το λαστιχο ίσως χωρίς να χει ενδιαφέρον.Καποτα και πήδημα μετά όπου τη γάμησα με τουρλα τα κωλομερια συροκοπημα και χυσιμο.Δε νομίζω να τη ξαναγαμησω δεν ήταν κάτι που έχω να θυμάμαι.Και πολλά τα φράγκα...
Τελος 6Υ44!
Και εντάξει δεν είναι και τίποτα το τρομερό.Απο ομορφιά παίδες δεν είναι η μουναρα απλά τσοντοφερνει...Τεσπα δίνω τα φράγκα και μπαίνω δωματιο.
Μπήκε τυπική έβγαλε τον στρίγκο και ξεκίνησε το πασπατεμα...Καλά το τσιμπούκι της δεν είναι και κάτι το τρομερό με το λαστιχο ίσως χωρίς να χει ενδιαφέρον.Καποτα και πήδημα μετά όπου τη γάμησα με τουρλα τα κωλομερια συροκοπημα και χυσιμο.Δε νομίζω να τη ξαναγαμησω δεν ήταν κάτι που έχω να θυμάμαι.Και πολλά τα φράγκα...
Τελος 6Υ44!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού