Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 110 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ενδεικτική ημερομηνία.

Αναφέρομαι στη Σλοβάκα Μόνικα. Την ξέρω χρόνια. Από τότε που το Desire ήταν στην Ιεροφαντών στο Γκάζι για τους γνώστες.

Γυναικάρα με τα όλα της. Εκπληκτικό στήθος. Πολύ μεγάλο. Νταρντανομωρό πλέον. Έχει παχύνει. Κωλάρα κλπ. κλπ.

Κάνει καλό σαλονάρισμα. Θυμάται πρόσωπα. Έχω πάει κι αρκετές φορές φυσικά. Εδώ και πολύ καιρό είναι στην πρωινή βάρδια του "ομίλου". Στη βραδινή βάζουν πλέον τα κορίτσια από Βενεζουέλα. Δεν έχω τολμήσει να δοκιμάσω κι ούτε πρόκειται.

Με το που μπαίνεις αρχίζει το σόσιαλ. Θυμάται πράγματα κι ας έχεις να πας 5 μήνες π.χ. Αρχίζει φιλάκια στο στήθος σου, περνάει το στήθος της από το πέος όπου είναι αδύνατον να μην αρχίσει η ανύψωση αν είσαι βυζολάτρης. Απλά. Δεν σε αφήνει να παίξεις πολύ ώρα με το στήθος της, δεν της αρέσει το πιπίλισμα. Τραβιέται. Την τελευταία φορά που πήγα, πήρα ισπανικό. Μόνο που ισπανικό δεν έκανε στην ουσία. Δεν με άφησε πάνω από δυο λεπτά να είμαι μέσα στα στήθη της, για να τελειώσεις εκεί ούτε λόγος. Λόγω του ότι ήμουν πελάτης και το ήξερε, έπρεπε να το διαχειριστεί διαφορετικά. Μου την έσπασε, δεν της είπα τίποτα για να μην μου χαλάσει η διάθεση. Εν τέλει τελείωσα με πισωκολλητό. Αυτή πάντως έχασε έναν πελάτη χρόνων. Ίσως έχει μεγαλώσει πλέον και δεν είναι για πολλά πολλά. Είναι άνω των 30, εικάζω 33.

Θεωρώ ότι είναι από τις κοπέλες που έχουν αφήσει ιστορία στο χώρο των στούντιο, αποκλειστικά χάρη στο στήθος της.

Δεν θα πήγαινα ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2019
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hana3671, paiania21, 6Y44 και 1 ακόμα μέλος