Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνηθισμένη εορταστική βόλτα στα μαγαζιά όπως είναι φυσιολογικο υπήρχε πολύς κόσμος για να ψάξει να καταθέσει.Μετα κάποιες απόπειρες περνοντας από τα τρίδυμα βλέπω μία παρέα πιτσιρικάδων καμιά 16-17 χρονών να ήταν και λέω μάλλον πήγαν να πουν τα κάλαντα τελικά τους έλεγε τα προγράμματα μία θείτσα κοντά στα 55 νόμιζα πως ήταν η τσατσά και όταν έφυγε η παρέα την ρώτησα ποια κοπέλα δουλεύει να την δω απάντησε εγώ είμαι δεν με βλέπεις? Χμμμ;..Έφυγα τρέχοντας εννοείται και μετά από καμιά ώρα ψάξιμο κατέληξα τελικά στο studio Black Angels όπου δεν υπάρχει καταχώριση στο σαιτ και εγραψα σε άλλο της γνωστής αλυσίδας.. Μόλις βγαίνει η κοπέλα με κέρδισε από την αρχή ψηλή με τακούνια με περνούσε και εγώ είμαι 1.85 ..Ηλικία κοντά στα 40 φορούσε ένα μαύρο σαν κομπινεζόν όπως το λένε και με πλησίασε χωρίς ψεύτικα χαμογελακια και ψεύτικα ναζάκια αλλά τυπικά με μία θερμή χειραψία.. Αμέσως δίνω το παράβολο με πρόγραμμα 60Ε..Γενικά αποδείχτηκε λάθος κίνηση γιατί στο ματσάκι γενικά βιαζοταν από το 10 λεπτό και έπειτα.. Συγκεκριμένα αφού πρώτα είπα την τσατσά να κλείσει τα άθλια λαϊκά που παίζανε στα ηχεία Κεφάλι σε τοίχο! ..Εισέρχεται τα βγαζει όλα δυστυχώς το μουνάκι της ήταν πολλών ημερών αξύριστο κάτι που δεν μ αρέσει καθόλου σε εργαζόμενη έχει πολύ απαλή επιδερμίδα με ένα πραγματικά κουκλοστικο πρόσωπο για ηλικία όπως είπα κοντά στα 40..Ξεκίνημα πίπας βάζοντας μόνο το πάνω μέρος δυστυχώς και όταν την είπα να κάνει λίγο πιο deep απάντησε ότι πρέπει να πληρώσω συν για να το κάνει Money Mouth..Γενικά έβαζε πολύ σάλιο δεν με ικανοποιήσει πλήρως αλλά εγώ καμαρωνα στον καθρέπτη και έλεγα πραγματικά τι γκόμενα τώρα ρουφάει τον πούτσο μου.
Ονειρεμένη εικόνα Χεχε!. ..Στο σεξ μόνο μία στάση με αυτή από κάτω αλλά όπως είπα και πριν ανεξήγητα βιαΖοταν και αφού της το έχωνα για ώρα έτσι τελείωσα χειρονακτηκα γιατί δεν θα προλάβαινα λογικά.Αρα σε απόδοση και από αυτό που περίμενα δεν ήταν 100% αποδοτική αλλά μόνο που είσαι στο δωμάτιο με τέτοιο αλογάκι Ουκρανικό αξίζει για την εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα
Crucifix
Μέγας
63
Πόντοι:
4.766
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ilarionas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2019
Αγαπητε συναγωνιστη crucifix εμενα πανω απο ολα με συγκινησε το μουσικο σου γουστο.Η μουσικη αυτη απευθυνεται στις πλατιες καταπιεσμενες μαζες που ψαχνουν κατι για να εκτονωθουν, χωρις κανενα βαθος.Οταν βγαινω εξω και ιδιως στα ιδρυματα που συχναζουμε δεν εχω απαιτησεις απο την μουσικη , εχω πολυ χαμηλα τον πηχυ.Ομως μπραβο σε εσενα που τον εχεις...ψηλα! Ευ γε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1