Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 347358
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!πληρωσα 100ε για φουλ προγραμμα μισης ωρας και η κοπελα ουτε για 20ε δεν εκανε,με την βικυ ειχα βρεθει πολλες φορες και ηταν πολυ καλα,αυτη την φορα εδειξε οτι βαριεται πλεον να δουλευει!!κριμα και παλι κριμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2019
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Drill, jomptien(1), spirtoulis(2) και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2019
Εγώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στην Αριστοτέλης δούλεψα μόνο την προηγούμενη Τετάρτη και εκείνη την ημέρα δεν είχα πρόγραμμα με 100 και Κυριακή δεν ήμουνα εκεί. Αλλα εαν ειμαι απαράδεκτη κ βαριέμαι γιατι δεν φιλάω στο στόμα κ δεν κανω χυσιμο στο στόμα η στο πρόσωπο τι να πω ειμαι.Εγώ θέλω να είμαι υγιής σωματικά και ψυχικά
18 Δεκεμβρίου, 2019
Εγώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στην Αριστοτέλους δούλεψα μόνο την προηγούμενη Τετάρτη και εκείνη την ημέρα δεν είχα πρόγραμμα με 100 και Κυριακή δεν ήμουνα εκεί. Αλλα εαν ειμαι απαράδεκτη κ βαριέμαι γιατι δεν φιλάω στο στόμα κ δεν κανω χάσιμο στο στόμα η στο πρόσωπο τι να πω ειμαι.Εγώ θέλω να είμαι υγιής σωματικά και ψυχικά
20 Δεκεμβρίου, 2019
και σηνυθως δεν γραφω ασχημα σχολια γιατι δεν μου αρεσει κιολας,αλλα νευριασα τοσο πολυ με ολη αυτην την συμπεριφορα,γιατι οπως σου ειπα εχω βρεθει πολλες φορες μαζι σου και ησουν απιστευτη,γιαυτο ηθελα να δωσω τα λεφτα για φουλ προγραμμα,και για την ακριβεια ηταν μεσα οκτωμβριου,εγραψα την ιδια μερα κριτικη αλλα για καποιο λογο δεν ειχε ανεβει τοτε!!!και να ξερεις εγω ειδικα προσεχω πρωτος την υγιηνη!!
20 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η ημερομηνια ηταν ενδικτικη,ηταν μεσα οκτωμβριου,ειχα γραψει και τοτε αλλα δεν ανεβηκε!!εγω δεν μιλησα πουθενα για φιλια η τελειωμα,πηρα προγραμμα μισης ωρας,ζητημα να εκατσες δεκα λεπτα...πληρωσα για ισπανικο,69 και ελευθερο και δεν εγινε τιποτα απο αυτα!!που με 70ε αυτα μου τα εκανες γιατι εχουμε βρεθει αρκετες φφορες..αν δεν θες να κανεις αυτα που λεει το προγραμμα οταν πληρωνει ο αλλος το το λες για να ξερει!!!καλο ειναι να δεχεσαι τα λαθη,απο εκει και περα δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου για να τα πω,ισα,ισα σε θεωρουσα την καλυτερη γιαυτο και εδωσα 100ε..αυτα απο εμενα!!!
22 Δεκεμβρίου, 2019

Τα λάθη μου τα καταλαβαίνω και τώρα έτσι όπως το έγραψες σωστά φυσικά και κατάλαβα ποιος εαν πιστευα με σιγουριά οτι εισαι εσυ.ειχες έρθει 9 Οκτωβρίου γύρω στις 10.30 με 11 παρά. Με το που μπήκες εσύ μετά από 1 λεπτό ακριβώς μπήκε ακόμα ένας κύριος οποίος πλήρωσε 50 κ εγω μπέρδεψα τα Δωμάτια γιατι εκανα λαθος κ το ξερω αλλα κανένας δεν μου είπε κάτι.εσυ που λες οτι με ξερεις για τι δεν μου είπες βικυ πηρα 100 γιατι μου κανεις 50 ουτε στην Υπηρεσία είπες κάτι.απο την ίδια στιγμή ενημέρωσα το μαγαζι οτι εγινε λάθος κ το ξερει.
Οποτε θες περνάς περνεις 50 ευρώ κ σου κανω φουλ η σου δίνουμε τα 50 ευρώ κ φεύγεις.ανθρωπος ειμαι κ κανω πολλα λάθη.Καλές γιορτες.
22 Δεκεμβρίου, 2019

Μπραβο ΒΙΚΥ...Αψογη συμπεριφορα...
Καπέλο

Ποτε θα ξαναερθεις Θεσσαλονικη?
22 Δεκεμβρίου, 2019

Εγώ πιστεύω αν ζητήσει τα 50 πίσω θα του την πέσετε με μπράβους λολ
22 Δεκεμβρίου, 2019

Αν ζητήσει το 50ρι θα έχετε μπράβους κοντά?
review reaction 1 paiania21
23 Δεκεμβρίου, 2019

εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι δεν μιλησα,μονο που δεν ηξερα οτι ειχε μπει αλλος,στην υπηρεσια δεν μιλησα γιατι εφυγα με πολλα νευρα εκεινη την ωρα,οσω για τα λεφτα φυσικα και δεν θελω κατι πισω,ειδικα απο την στιγμη που μου εξηγισες πως εχουν τα πραγμτα,εγω παντα ημου ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες σου γιαυτο και θελησα να παω μαζι σου στο φουλ προγραμμα,απο εκει και περα ολα καλα..καλες γιορτες και σε εσενα!!
23 Δεκεμβρίου, 2019

για την βικαρα,τι να πεις,χρονια το κοριτσι στο μεροκαματο και για εμενα πραγματικα ειναι απο τις λιγες πλεον που τιμανε τα λεφτα τους,οι περισσοτερες το εχουν ριξει στην ξεπετα,ημερομηνια ενδικτικη,παω στο εν λογο στουντιο μου λεει ειναι η βικη,δεν το σκεφτηκα καθολου και περασα αμεσως στο δωματιο,πιπα παρα πολυ καλη με αρκετο σαλιο,της αρεσει πολυ σταση 69 και συμετοχη στο φουλ,γουσταρει βρισιδια και μερικες σφαλιαρες στο κωλαρακι,οσες φορες εχω παει μαζι της το εχω ευχαριστηθει στο φουλ,παντα παιρνω προγραμμα 70ε γιατι ξερω οτι δεν θα κλαψω τα λεφτα μου κια φυσικα δεν βγιαζεται καθολου,βικαρα μου θα τα πουμε πολυ συντομα!!ενα απο τα σχολια μου σε αλλο forum,για να δεις οτι πανατα εμενα ευχαριστημενος!!καλες γιορτες και παλι!!
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10