Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831690
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα αρκετό καιρό να επισκευτώ την Έυα και η αλήθεια είναι οτι την είχα πεθυμήσει, έτσι όταν ενημερώθηκα οτι θα δουλευει σήμερα το πρωί μετά απο ακρετές μέρες απουσίας, αποφάσισα να θυσιάσω την Κυριακάτικη ξεκούραση για κάτι πολύ καλύτερο!
Για όσους δεν την ξέρουν η Έυα είναι Ελληνίδα, κοντά στα τριάντα, με γενναίες αναλογίες. Δηλαδή γεματούλα (όχι χοντρή)με ζουμερά πιασήματακια, και όμορφο μεγάλο στήθος, ενώ το πιο δυνατό της σημείο είναι το χαμόγελο, το κούνημα και η ερωτική της διάθεση που χωρίς να είναι χυδαία σε κάνει (σε δυνδιασμό με το σώμα) να μετράς την ώρα και την στιγμή που θα μπείς στο δωμάτιο. Απο συμπεριφορά μπορώ να πώ ότι είναι άψογη. Είναι η πέμπτη φορά που την επισκέπτομαι (σε αραιά διαστήματα) και κάθε φορά είναι και καλύτερη. Φιλικότατη, με θυμάται και μου πιάνει για λίγο την κουβεντα μέχρι να περάσουμε στο κυρίως πιάτο.
Πήρα (όπως κάθε φορά) το πρόγραμμα με τα ποδαράκια, αλλα επειδή ήμουν πολύ κακό παιδί μέσα στην βδομάδα, ζήτησα απο την Έυα να είναι λίγουλακι πιο αυστηρή μαζί μου (χωρίς ομως ακρότητες). Μπορώ να πώ οτι πέρασα τέλεια. Σε αυτά τα προγράμματα, είναι άψογη αφού μπορεί να καταλαβαίνει αμέσως τι θέλει ο πελάτης και να το κάνει με απίστευτα ωραίο τρόπο. Επίσης όπως όλες οι άλλες κοπέλες που έχω δοκιμάσει εκεί (Τζένη, Τατιάνα και Νάνσυ) δεν βιάζεται και κυρίως θέλει να περάσει καλά ο πελάτης.
Τέλος να αναφέρω οτι το μέρος, όπως πάντα είναι πεντακάθαρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού