Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 99 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 299811
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά με την Λιλυ.. Εντάξει, παίδες, μην το σκέφτεστε,η κοπέλα τα σπάει! Είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φώτο. Μάλιστα έχει κόψει λίγο τα μαλλιά της κ είναι λίγο πιο γλυκιά!
Κορμί κόλαση, χωρίς περιττά κιλά, τρομερό στήθος (για τα γούστα μου τουλάχιστον) απαλό δέρμα.
Στα του αγώνα,απλό πρόγραμμα, μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και κεφάτη, ήρθε κοντά κ άρχισε να γδηνεται ενώ παράλληλα εγώ είχα αρχίσει το χούφτωμα. Αφού περιποιθηκα για λίγο τις ρωγες της, με ξάπλωσε κάτω και έκανε ένα "καραμελωμα" σπέσιαλ ενώ έκανε κ 2-3 περάσματα σε όλο το εργαλείο, πριν βάλει σκουφί κ αρχίσει μια πιπα με deepthroat, ενώ έριξε πάλι 1-2 καραμελωματα.ταυτοχρονα εγώ την δαχτυλιαζα κάτι που φάνηκε να της αρεσει.
Συνεχίσαμε με εκείνη από πάνω να δίνει τον ρυθμο κ να χουφτωνω τις βυζαρες και το τέλος ήρθε στα τέσσερα όπου μόνο με το άψογο στήσιμο της αρκούσε σφυροκοπημα 2 λεπτών όπου κ κατέθεσα..
Στο τέλος μου έριξε και το γλυκόλογο ότι της αρεσε μαζί μου και όχι όπως με τον προηγούμενο που ήταν μ@%*&#ς. Νομίζω το ειπε επειδή της άφησα πλήρη ελευθερία κινήσεων.
Συμπεράσματικα, η κοπέλα ξέρει πως να ικανοποιήσει τον πελάτη της ακόμα και στο απλό. Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος και σίγουρα θα την τιμήσω ξανά και μάλλον και σε πιο καλο πρόγραμμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 stomatikossspipa, 6Y44, Tsarkalakos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού