Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414883
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ψάχνοντας για τη Λάρα (μεγάλη αδυναμία μου),Κυριακή 10/05/2009 εννιά η ώρα,έπεσα πάνω στη Βαλεντίνα.Προτού τη δω η (πολύ ευγενική και περιποιητική)Τσατσά μου είπε τα καλύτερα και χωρίς υπερβολή μου ορκίστηκε ότι θα περάσω τέλεια στο δωμάτιο.Πράγματι, δεν άργησα να το διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια.Μόλις εμφανίστηκε στο σαλόνι η Βαλεντίνα, έτρεξε κατευθείαν πάνω μου,με χαιρέτησε,με χάιδεψε και με θερμά λόγια με κάλεσε να μείνω.Αυτό ήταν!Και οι τελευταίες μου αμφιβολίες διαλύθηκαν.Κατάλαβα ότι θα περνούσα super.

Δίνω το εξηντάρι και μπαίνω.Το δωμάτιο γνωστό από τις τόσες φορές που έχω πάει,με το ντους του,την τηλεόραση του κλπ.

Μετά από λίγο φτάνει και η ...κυρία.

Καταρχήν να πω ότι είναι Τσέχα.Αρκετά ψηλή,με μεγάλα βυζιά (η χαρά των βυζολάγνων), με πιασίματα,κωλάρα και λίγη κοιλιά.Ίσως να ξυνίσει σε όσους προτιμούν ανωρεξικά μοντέλα,όμως αυτοί θα χάσουν.Η κοπέλα είναι δυναμίτης,ηφαίστειο τύφλα νάχει ο Βεζούβιος!Ξέχασα να πω ότι έχει και σκουλαρίκι στη γλώσσα,κάτι που δίνει άλλη αίσθηση στην πίπα που κάνει.

Εννοείται ότι το Ισπανικό λόγω μεγέθους είναι super, ενώ και το 69 είναι απόλαυση έτσι που χάνεσαι μέσα στην κωλάρα της.Φυσικά κάνει όλες τις στάσεις και τα δίνει όλα για να σε ευχαριστήσει.Τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της.Επίσης πιάνει και ψιλοκουβεντούλα και νομίζεις ότι είσαι με τη γκόμενά σου.

Φτου σου κοπελάρα μου!!!! Πάντα τέτοια!!! 'Eγινα fun!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια