Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 75 10
Sex Studio 93554
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μετά από μπουρδελότσαρκα και αφού με εκνεύρισαν τσατσάδες και πουτάνες, κατέλυσα στη Φρίξου για να δοκιμάσω το κορίτσι. Συμπαθητικό πρόσωπο, κορμί με πιασίματα στο όριο της χοντρής αλλά με ένα 3αρι-4αρι βυζί φυσικό στητό όλα τα λεφτά. Αφού στο σαλονάρισμα αντιλήφθηκα το κομοδίνο που θα φάω στο κεφάλι, παρόλα αυτά πέρασα ένεκα της βυζολαγνεία μου. Μου λέει η τσατσά τα προγράμματα και καταλήγει στο τζακούζι 150 ΕΥΡΩ Κεφάλι σε τοίχο! , ρωτάω εγώ φυσικά δύο εκτονώσεις, αντιδράει το παρτσάκλό λέγοντας "ε όχι και 2 εκτονώσεις". Διευκρινίζω εγώ ότι με το πρόγραμμα των 150 έχω τις δύο εκτονώσεις....μιλάνε ρωσομπλιαχ μεταξύ τους και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μου. Δηλαδή ούτε που ξέρανε τα προγράμματα ούτε καθορισμένες τιμές είχαν, από 70 πήγε η τσατσά στα 150. Τραγωδία στον μύλο!!!
Πάμε κατά διαόλου το τελευταίο διάστημα και έχω μία υποψία...μήπως η κάθοδος των λαθροόρκ έχουν ανησυχήσει-εκνευρίσει τις κοπέλες και έχουν αποσυντονίσει το όλο σύστημα? Μήπως οι νταβάδες πιέζουν ή θα πιέσουν τις κοπέλες να ανοίξουν τα πόδια τους και σε αυτούς? Οι νταβάδες μόνο το ΕΥΡΟ βλέπουν αλλά θα τους γυρίσει μπουμεράγκ αν τολμήσουν και το κάνουν. Ελπίζω να σφάλω στις εκτιμήσεις μου. Διαβάζω συνεχώς τελευταία για επιδρομές των ορκ στον Μύλο. Στην Αθήνα έχουν το Μεταξουργείο για εκτόνωση των ορκ, θα κάνουν τον μύλο Μετάξι και εμείς θα πάμε στα ακριβά? Μόνο από εμάς εξαρτάται, αν διαπιστώσουμε κάτι τέτοιο τότε αποχή μέχρι νυκτερινής ρεύσης!!!
Στα της συνάντησης η κοπέλα έχει καταπληκτικό βυζί αλλά δεν σε αφήνει να παίξεις Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! , η συνεδρία ήταν 5λεπτη με μία στάση αυτή από πάνω, τσιμπούκι μηχανικό λες και το έβαζα σε τρύπα στο τοίχο. Φεύγοντας αυτή, ενώ εγώ την αποχαιρέτησα, δεν γύρισε καν το κεφάλι να μου πει ούτε ένα γεια.
Το μόνο θετικό της συνεύρεσής ήταν ότι ευτυχώς πήρα το απλό των 30, πριν λίγα χρόνια για κάτι λίγο καλύτερο εμφανισιακά είχα δώσει στο Μετάξι 10 ΕΥΡΩ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2019
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Geokoro
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.814
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ST@Lone, nik1410, GAMALILEOS και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2019
Τύπε μας έχεις κάψει τον εγκέφαλο με αυτά που γράφεις και εξηγώ...
Από τη μια κράζεις για την "επιδρομή των ορκ", όπως αναφέρεις, παροτρύνοντας σε αποχή, σε περίπτωση που γίνονται δεκτοί στα μαγαζιά, ώστε να μην πέσουμε στο επίπεδο του Μεταξουργείου, ως "χώρος εκτόνωσης των ορκ". Την ίδια στιγμή αναφέρεις για επίσκεψή σου στο Μεταξουργείο!

Τελικά τα "ορκ" σε ενοχλούν μόνο στα πσιχνίδια εντός έδρας και όχι εκτός;;;Χμμμ;
16 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν με κατάλαβες τυπάκο, αν δεχόμαστε υπηρεσίες Μεταξουργείου πρέπει να δίνουμε και το ανάλογο παράβολο των 10€, όπως μου συμπεριφέρθηκαν και στη εν λόγω συνάντηση. Τότε έτυχε με φίλο και περάσαμε από Μετάξι και δοκίμασα, δεν με χάλασε διότι έδωσα μόνο 10, αλλά να ζητάνε 150 για τζακούζι με αυτή την κοπέλα και αυτές τις υπηρεσίες είναι κλέφτες. Ξαναδιάβασέ το και θα καταλάβεις τι εννοώ....αν όχι εδώ είμαι να τα ξαναπούμε ευχαρίστως.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2