Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 157 10
Sex Studio
173352
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Οντως περιεργος για την καινούρια κοπελίτσα που δουλευει στο συγκεκριμένο μαγαζί είπα να πάω μια βόλτα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι καινούρια κοπέλα 18 χρονών. Έρχεται μετα απο πέντε λεπτά μια λεπτοκαμομένη ξανθιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε εντύπωση καθώς ήταν υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου. Το κάτω σύστημά της ήταν μέτριο χωρίς πιασίματα.Κλασσικό ρώσικο μοντέλο. Το ότι δέν είχε κόσμο το μαγαζί μέ έκανε λίγο σκεπτικό αλλα λέω αντε να μπώ να δώ τι παίζει...
Έρχεται μετά απο λίγο και λέει κλασσικά γειά σου.
Και τώρα ξεκινάει το ξενέρωμα...
Μου λέει γδύσου..όσο έβγαζε τα ρούχα της(λές και δεν θα προλάβει).Τρώω το πρώτο σόκ
Έρχεται κοντά, ούτε χάδια,ούτε τίποτα και πάει να μου βάλει την καπότα όσο βρίσκόμουν σε κατάσταση "ηρεμίας..". Αρχίζει να μου το κουνάει,να το παίζει...να το βάζει στο στόμα της..ξανα να το παίζει, παράλληλα να χασμουριέται...ότι να'ναι και σε όλα αυτά δεν με άφηνε να την χαιδεύω!!! .
Αφού σηκώθηκα την βάζω στα 4 και πήρε την πιο άκυρη στάση. Με το ζόρι της το έβαλα και μετά απο 1 λεπτό μου έκανε νόημα(δεν μιλούσε ουτε ελληνικα ούτε αγγλικά) έδειχνε το ρολόι στο χέρι για να τελιώνω...
Τέλιωσα με το ζόρι και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πεί τίποτα.
Ούτε άσχημος είμαι ούτε βρωμιάρης ούτε 150 κιλά.
Η κοπέλα απλά με έκανε να ξενερώσω μέ όλη αυτη τη φάση και θα το ξανασκεφτώ να ξαναπάω γενικά.
Απλά ΜΑΚΡΙΑ
Ελπίζω να βοήθησα..
Έρχεται μετά απο λίγο και λέει κλασσικά γειά σου.
Και τώρα ξεκινάει το ξενέρωμα...
Μου λέει γδύσου..όσο έβγαζε τα ρούχα της(λές και δεν θα προλάβει).Τρώω το πρώτο σόκ
Έρχεται κοντά, ούτε χάδια,ούτε τίποτα και πάει να μου βάλει την καπότα όσο βρίσκόμουν σε κατάσταση "ηρεμίας..". Αρχίζει να μου το κουνάει,να το παίζει...να το βάζει στο στόμα της..ξανα να το παίζει, παράλληλα να χασμουριέται...ότι να'ναι και σε όλα αυτά δεν με άφηνε να την χαιδεύω!!! .
Αφού σηκώθηκα την βάζω στα 4 και πήρε την πιο άκυρη στάση. Με το ζόρι της το έβαλα και μετά απο 1 λεπτό μου έκανε νόημα(δεν μιλούσε ουτε ελληνικα ούτε αγγλικά) έδειχνε το ρολόι στο χέρι για να τελιώνω...
Τέλιωσα με το ζόρι και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πεί τίποτα.
Ούτε άσχημος είμαι ούτε βρωμιάρης ούτε 150 κιλά.
Η κοπέλα απλά με έκανε να ξενερώσω μέ όλη αυτη τη φάση και θα το ξανασκεφτώ να ξαναπάω γενικά.
Απλά ΜΑΚΡΙΑ
Ελπίζω να βοήθησα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2009
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού