Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163267
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πήγα Εβελιναρα μετά από καιρό!
Νομίζω τα λόγια είναι περιττά για την εμφάνιση της!
Μπήκα με το 30αρι! Σκάει μετά από λίγο το μωρό...Ξεκίνησα με έντονο χαμουρεμα στο μωρό!
Να έχει αφεθεί πλήρως στα χάδια μου και στην γλωσσιτσα μου που της εγλειφα τα κωλομερια και που και που δοκίμαζα κ την κωλοτρυπιδουλα της!
Γυρνάει από την άλλη μεριά...της ξεκίνησα ένα γλειφομουνι χαλαρό χωρίς πολλά ρουφηγματα, έτσι το ήθελε και άρχιζε να τα βλέπει όλα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!()
"Μ'αρέσει πολύ!!!"... μου έλεγε!
Ήρθε η ώρα να μας περιποιηθεί κι αυτή... Η πίπα της δεν ήταν βαθιά, αλλά κάποιες στιγμές εγλειφε έντονα τα αρχιδια και ήταν γκαβλα!
Στον αγώνα μόνο ιεραποστολικα την γαμησα...για να έχω τα βυζάκια της μπροστά μου, με κλείδωσε το μωρό με τις ποδαρες της όσο ανέβαζα στροφές κ έβγαζε βογγητά γκαβλας!
Φοβερή συνερευση που θα με κάνει να ξαναπάω σύντομα!
Νομίζω τα λόγια είναι περιττά για την εμφάνιση της!
Μπήκα με το 30αρι! Σκάει μετά από λίγο το μωρό...Ξεκίνησα με έντονο χαμουρεμα στο μωρό!
Να έχει αφεθεί πλήρως στα χάδια μου και στην γλωσσιτσα μου που της εγλειφα τα κωλομερια και που και που δοκίμαζα κ την κωλοτρυπιδουλα της!
Γυρνάει από την άλλη μεριά...της ξεκίνησα ένα γλειφομουνι χαλαρό χωρίς πολλά ρουφηγματα, έτσι το ήθελε και άρχιζε να τα βλέπει όλα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!()
"Μ'αρέσει πολύ!!!"... μου έλεγε!
Ήρθε η ώρα να μας περιποιηθεί κι αυτή... Η πίπα της δεν ήταν βαθιά, αλλά κάποιες στιγμές εγλειφε έντονα τα αρχιδια και ήταν γκαβλα!
Στον αγώνα μόνο ιεραποστολικα την γαμησα...για να έχω τα βυζάκια της μπροστά μου, με κλείδωσε το μωρό με τις ποδαρες της όσο ανέβαζα στροφές κ έβγαζε βογγητά γκαβλας!
Φοβερή συνερευση που θα με κάνει να ξαναπάω σύντομα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2019
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2019
Mεγαλο στανταρακι εδω και πολυ καιρο.
ΔΜ