Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401400
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτερα 4 μαιου.Καταφθανω κατα τις 10:30 για να την προλαβω γιατι θα γινοταν αλλαγη στις 11.Ξερω οτι ηταν εκει η Αφροδιτη ειμαι φανατικος της πελατης,για ακομα μια φορα για εκεινη ημουν εκει,εφοσον εχω περασει με τις περισσοτερες ειναι η μονη η οποια με εχει κρατησει θαμωνα στο μαγαζι.Μπαινει μεσα το μωρο μου,εφοσον με γνωριζει μου σκαει ενα γλυκο φιλακι στο μαγουλο ,μιλαμε λιγακι κ περναμε στο ψητο...αυτο το ναζιαρικο κ προστυχο βλεμματακι με τρελενει...Ξεκιναει με λιγα παιχνιδακια και περναει στο καλυτερο της.Για μενα ειναι η απολυτη θεα της πιπας,τετοια πιπα που δεν την συναντας οπουδηποτε.. να το κατεβαζει ρε η γκομενα μεχρι τερμα κ σε συνδυασμο με το βλεμμα της η απολυτη απογειωση....επειδη μου την ειχαν κουρασει οι προηγουμενοι πελατες τις,για να μην την ταλαιπωρο και εγω και την καθηστερω και την περιμενει κ κοσμος στο σαλονι,την ανεβαζω απο πανω να μου κανει το αεροπλανικο της κουνημα οπως αυτη ξερει,γλειφωντας τις υπεροχες βυζαρες τις κ την γυρναω στα τεσσερα ετσι για να βλεπω την κωλαθρα της με το υπεροχο τατοο της,φυσικα δεν κρατηθηκα πανω απο 2 λεπτα και τις τα πεταξα..Καυλα μου παντα ετσι με κανεις να γινομαι πυραυλος για παρτι σου.εισαι η μουσα μου για οσο θα βρισκεσαι εδω μεσα αν κ καποιοι συναδελφοι λενε καποιες μαλακιες περι τρανς για σενα ειτε χωρις να σε γνωριζουν ειτε πρωτα σε γαμανε κ μετα λενε τα δικα τους.Κοριτσι μου εισαι μια κ μοναδικη πραγματικη γυναικαρα.Το γαμησι σου καμια δεν το κανει..μονο εσυ κ η Μαντυ ειστε τα αστερια εκει μεσα.Σε προτεινω ανεπιφυλαχτα σε οσους θελουν να περασουν σουπερ μαζι σου.Τα ξαναλεμε συντομα απο κοντα μουναρα μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού