Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 79 10
Σπύρου Πάτση 40
Hot
Sex Studio
190633
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Απογευματινη επισκεψη στο στουντελο της Σπυρου Πατση.Παρουσιαση της Βικτωρια .Προκειται για μια ομορφη κοπελιτσα,γυρω στα τριαντα,κανονικο υψος,λεπτουλα με ξανθο μαλι(το ειχε πιασμενο σε κωτσο) με καταγωγη απο Ρωσια.Φορουσε ενα σεξυ κοκκινο σετ εσωρουχων.
Μου αρεσε και προχωρησα στα ενδοτερα με προγραμμα ελευθερου στοματικου.Εκανα μπανιο και ενεφανισθη η κορασιδα.
Αφαιρεσε τα εσωρουχα και μου ειπε να ξαπλωσω.Τα Ελληνικα της οχι τοσο καλα ,απλως συνενοησιμα.Εχει ωραιο λεπτο κορμι και κανονικο στηθος ολιγον πεσμενο.Ξαπλωσα και πηγε κατευθειαν στους ορχεις δινοντας τους ενα σπατουλιασμα πριν ξεκινησει την πιπα.Η πιπα της ηταν μεγαλης διαρκειας,με διαφορα πεξιματα της γλωσσας κατα καιρους αλλα και ολιγον δοντι.Κατα τη διαρκεια του στοματικου ειχε τετοια θεση που ηταν ευκολο το χουφτωμα ,φιλια στο κωλι της και δακτυλιασμα το οποιο δεχονταν ανταποκρινομενη βγαζοντας μικρες κραβγουλες.Περασμα προφυλακτικου, λιγο πιπα ακομη και με δικη της πρωτοβουλια ανεβαινει απο πανω μου.Αρχισε την ιππασια σε εντονους ρυθμους φιλωντας μου και για λιγο τον λαιμο.Την γυριζω σε ιεραποστολικο και ενω τη φιλουσα στο μαγουλο και τον λαιμο ηλθε το τελος.
Σηκωθηκαμε φιληθηκαμε στο μαγουλο κιεφυγε.
Πιστευω ηταν μια καλη συνευρεση για τα δεδονενα του στουντελο.Αυτα.
Μου αρεσε και προχωρησα στα ενδοτερα με προγραμμα ελευθερου στοματικου.Εκανα μπανιο και ενεφανισθη η κορασιδα.
Αφαιρεσε τα εσωρουχα και μου ειπε να ξαπλωσω.Τα Ελληνικα της οχι τοσο καλα ,απλως συνενοησιμα.Εχει ωραιο λεπτο κορμι και κανονικο στηθος ολιγον πεσμενο.Ξαπλωσα και πηγε κατευθειαν στους ορχεις δινοντας τους ενα σπατουλιασμα πριν ξεκινησει την πιπα.Η πιπα της ηταν μεγαλης διαρκειας,με διαφορα πεξιματα της γλωσσας κατα καιρους αλλα και ολιγον δοντι.Κατα τη διαρκεια του στοματικου ειχε τετοια θεση που ηταν ευκολο το χουφτωμα ,φιλια στο κωλι της και δακτυλιασμα το οποιο δεχονταν ανταποκρινομενη βγαζοντας μικρες κραβγουλες.Περασμα προφυλακτικου, λιγο πιπα ακομη και με δικη της πρωτοβουλια ανεβαινει απο πανω μου.Αρχισε την ιππασια σε εντονους ρυθμους φιλωντας μου και για λιγο τον λαιμο.Την γυριζω σε ιεραποστολικο και ενω τη φιλουσα στο μαγουλο και τον λαιμο ηλθε το τελος.
Σηκωθηκαμε φιληθηκαμε στο μαγουλο κιεφυγε.
Πιστευω ηταν μια καλη συνευρεση για τα δεδονενα του στουντελο.Αυτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2019
μπραβο για την κριτικη. την ειχα βαλει στο ματι απο την μερα που εμφανιστηκε στο site. θα τιμηθει καποια στιγμη
D
diokaz
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1