Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 128 10
Sex Studio
139354
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όπως τα λέει ο τίτλος ήξερα και έπρεπε να πάω!
Η Βερόνικα μια πληθωρική γυναικάρα που στάζει γκαβλα!
Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και όταν εμφανίστηκε...μου λέει:"Που είσαι μωρό μου εσύ?!"
Τα λόγια είναι περιττά... Όταν τα βγάλαμε όλα έγινε το έλα να δεις. Έχανα τον πούτσο μου στα βυζια της , στο στόμα της κ γενικώς αφέθηκα στις ορέξεις της!
Βάζει προφυλακτικά και έρχεται κατά πάνω μου για cowgirl προς εμένα. Χάθηκα μέσα στις βυζάρες της και αυτή να πηγαίνει πέρα δώθε την κωλαρα της!
Με ξέκανε μας τα πήρε όλα() κ πήγαμε κ για 2γυρο ! Αφού δεν άφησα την ζωή μου σε εκείνο το δωμάτιο εκείνο το βράδυ, πάλι καλά να λέμε!
Και όταν ξανάρθει πάλι καρφωτός θα πάω!
Η Βερόνικα μια πληθωρική γυναικάρα που στάζει γκαβλα!
Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και όταν εμφανίστηκε...μου λέει:"Που είσαι μωρό μου εσύ?!"
Τα λόγια είναι περιττά... Όταν τα βγάλαμε όλα έγινε το έλα να δεις. Έχανα τον πούτσο μου στα βυζια της , στο στόμα της κ γενικώς αφέθηκα στις ορέξεις της!
Βάζει προφυλακτικά και έρχεται κατά πάνω μου για cowgirl προς εμένα. Χάθηκα μέσα στις βυζάρες της και αυτή να πηγαίνει πέρα δώθε την κωλαρα της!
Με ξέκανε μας τα πήρε όλα() κ πήγαμε κ για 2γυρο ! Αφού δεν άφησα την ζωή μου σε εκείνο το δωμάτιο εκείνο το βράδυ, πάλι καλά να λέμε!
Και όταν ξανάρθει πάλι καρφωτός θα πάω!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού