Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 28 10
Sex Studio
42691
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από μία μικρή τσάρκα μπήκα και σε αυτό το σπιτάκι!
Στο σαλοναρισμα ήταν η Ήρα η λεπτουλα και η Τζούλια...Διάλεξα την Τζούλια λόγω πιο πολλών κυβικών!
Μπήκα με το 30αρι αφού πρώτα μου έσπασε τα αρχιδια αυτή η αντιπαθητικη τσατσά να πάρω πιο μεγάλο πρόγραμμα!
Της λεω: " θέλεις μήπως να σου πάρω και τα 30 που έχεις στα χέρια σου κ να φύγω?"()
- εντάξει αγόρι μου δεν είπαμε κ τίποτα!()
Σκάει μετά από λίγο το μωρό...Ουκρανικης καταγωγής από την πόλη Νικολαεφ!
Γύρω στα 25, με μαύρο μαλλί μακρύ και πιασμένα αλογοουρά, βυζάκια μεγέθους (3) κ αφράτη κωλαρα!
Έκανε μια πίπα καλουτσικη και συνεχίσαμε για τον αγώνα... την έβαλα στα τέσσερα με έντονο σφυροκόπημα από την μεριά μου και έβγαζε κραυγουλες γκαβλας!
Λίγο ιεραποστολικα κ με υψωμένα τα πόδια της να τα κρατάω...Δεν τελείωνα όμως κ με τελείωσε με πίπα το μωρό!
Την ιδρώνει την φανέλα, αλλά κάτι της λείπει!
Στο σαλοναρισμα ήταν η Ήρα η λεπτουλα και η Τζούλια...Διάλεξα την Τζούλια λόγω πιο πολλών κυβικών!
Μπήκα με το 30αρι αφού πρώτα μου έσπασε τα αρχιδια αυτή η αντιπαθητικη τσατσά να πάρω πιο μεγάλο πρόγραμμα!
Της λεω: " θέλεις μήπως να σου πάρω και τα 30 που έχεις στα χέρια σου κ να φύγω?"()
- εντάξει αγόρι μου δεν είπαμε κ τίποτα!()
Σκάει μετά από λίγο το μωρό...Ουκρανικης καταγωγής από την πόλη Νικολαεφ!
Γύρω στα 25, με μαύρο μαλλί μακρύ και πιασμένα αλογοουρά, βυζάκια μεγέθους (3) κ αφράτη κωλαρα!
Έκανε μια πίπα καλουτσικη και συνεχίσαμε για τον αγώνα... την έβαλα στα τέσσερα με έντονο σφυροκόπημα από την μεριά μου και έβγαζε κραυγουλες γκαβλας!
Λίγο ιεραποστολικα κ με υψωμένα τα πόδια της να τα κρατάω...Δεν τελείωνα όμως κ με τελείωσε με πίπα το μωρό!
Την ιδρώνει την φανέλα, αλλά κάτι της λείπει!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού