Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Το Αντιοχείας είναι το μόνο Studio που τελευταία πηγαίνω αφ ότου έγινα θαμώνας μασαζερι και αυτο γιατί διατηρεί υψηλό βαθμό καθαριότητας, καλού περιβάλλοντος και προσφερόμενων υπηρεσιών γενικά αν αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Μέχρι τώρα....
Πολλοί γράφουν για την Γκλόρια αλλα για μένα το καλο χαρτί είναι η Σιντυ.
Έβλεπα λοιπόν εδώ και λίγο καιρό την νέα άφιξη Αγκάθα και κάποιες πολυ θελκτικες φωτογραφίες και με έτρωγε να δοκιμασω. Δούλευε μαζί με τη Σιντυ στο γειτονικό 62 όποτε σκέφτηκα αν είναι χάλια θα παω δίπλα....
Χάλια δεν ηταν, αντίθετα στο σαλοναρισμα ειδα μια ωραία μιλφ, τριάντα φεύγα, με ένα χρυσό στρινγκ μαγιό, ξανθιά με τυπικό Ρωσικό προσωπο και ωραιο χαμόγελο. Πολυ καλο γυμνασμένο σωμα. Μάλιστα το ωραιο χαμόγελο και το μάτι που μου έκλεισε με οδήγησαν στο δωματιο πιο γρήγορα.
Εδώ τελειώνουν τα καλά. Ηρθε μετα απο λίγο και αφου μου έκανε διαφορα κομπλιμέντα καθώς ήμουν μπανιαρισμενος, ξυρισμένος κλπ. Ξεκινησε ένα προγραμμα θα έλεγα επιπέδου μπουρδελου. Τραβήχτηκε όταν προσπαθησα να φιλήσω το στηθος, τελικά το άφησε για λίγο μετα ξάπλωσε όποτε ανέλαβα πρωτοβουλία. Εμφανώς απαθής, κοίταζε στον καθρέφτη και κάθε τόσο έβγαζε ένα εντελώς ψεύτικο βογγητό. Αυτο κράτησε για περίπου δυο λεπτα όπου έκανε τον πιο ψεύτικο οργασμο που έχω δει ποτε. Σηκώθηκε, μου έψαλε προφυλακτικό με δύναμη και ταυτόχρονα έκανε βαθύ στοματικο με δόντια που με πόνεσε και τραβήχτηκα. Δυο ακόμη προσπάθειες συνολικά 4δευτερολεπτων και μα καβάλησε. Κουνήθηκε γρήγορα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Με χαιρέτησε ευγενικά και αποχώρησε. Συνολικός χρόνος στο δωματιο 7-8 λεπτα.
Ειχα καιρό να φάω τετοια φόλα αλλα με έτρωγε η περιέργεια και πληρώνοντας μαθαίνεις.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2019
Όνομα κοπέλας
Αγκάθα
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.938
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimakos900, kwstasxat, ramada και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2019
Σωστος σε ολα, αν και δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη, σαλοναρει ωραια και την πατας και περνας στο δωματιο. Την πατησα κι εγω σα μαλακας πριν απο αρκετο καιρο και πληρωσα για αυτο το κομοδινο. Οι υπηρεσιες της ειναι κατωτερες απο μπουρδελο του μεταξουργειου. Αποφευγει τα παντα, μη το ενα, μη το αλλο. Να συμπληρωσω οτι, αν θυμαμαι καλα, ειναι και τελειως αβυζη!! Μακρια κι αλαργα απο δαυτη!
12 Οκτωβρίου, 2019
Αυτή η Αγκάθα είναι πολύ ωραίο Μιλφ με δυνατή εμφάνιση ίσως ότι καλύτερο στην κατηγορία δυστυχώς όμως τα ωραία τελειώνουν από την στιγμή που μπαίνει δωμάτιο και σου ρίχνει φίλα άνευ προηγουμένου 50€ πεταμένα μακριαααα κύριοι προσωπικά είδα άνθρωπο να βγαίνει από το δωμάτιο ξενερωμενος αποτρέποντας και γλιτώνοντας και τους άλλους παρευρισκόμενους από την φόλα και απώλεια τόσων πολλών χρημάτων.
Μπράβο που έγραψες κριτική
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2