Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 189944
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Περνωντας τη Σπυρου Πατση ,επισκεψη στο στουντιο.Στη βαρδια η Ηλεκτρα,μια νεαρη ομορφη κοπελα,αδυνατη καλο σωμα,εκ Ρωσιας προερχομενη. .Υπαρχουν φωτογραφιες στο σαιτ του μαγαζιου,απλως τωρα εχει μακρυτερο μαλλι.Εμφανισθηκε γυμνοστηθη φορωντας ενα πρασινο μαγιω.Αποφασισα να περασω.Αφου ετοιμασθηκα ηλθε στο δωματιο.
Χαιρετησε (μιλα Ελληνικα) και αφαιρεσε το μαγιω.Εχει μαυρισμενο σωμα και μια μαυρη τριχωτη ρηγα στο νιμου.Την πλησιασα δεν δεχεται φιλια στο στομα ουτε στο προσωπο γενικοτερα ουτε μουνοχερο.Αστραπιαια εκανα μια γρηγορη επιθεση στο στηθος της που σημειωτεον διαθετει μεγαλη και ωραια ρογα και μου ειπε να ξαπλωσω.Εσκυψε και τον πηρε στο στομα ενω εγω της χαιδευα τον κωλο.Με αρχιδια δεν ασχοληθηκε καθολου και μολις σηκωθηκε το εργαλειο μετα απο λιγο μου λεει ενταξει?Της ζητησα λιγο ακομη και συνεχισε για λιγο(στα θετικα αυτο).Με ρωτησε πως θελω σεξ και ζητησα ιεραποστολικο.Εβαλε ενα μαξιλαρι κατω απο το κωλι της και μπουκαρα μεσα της .Η θεση που ειχε βοηθουσε τη διεισδυση.Της φιλουσα το στηθος και η ρογα της εγινε καγκελο.Η θεα της καυλωμενης της ρογας με εφτιαχνε και ετσι εφτασα στο τελος.
Συμπερασματικα η Ηλεκτρα ειναι προσφερει τα ακρως απαραιτητα ,σε ενα διεκπεραιωτικο βαθμο θαλεγα που απλως θα σε κανει να πεις οκ απλως πηρα μια ωραια κοπελα και μεχρι εκει.Αυτα Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2019
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Γλομπεο-Μύστης
115
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ZeroTolerance, Kerveras

Σχόλια