Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 180 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω την Ζανέτ στον studio αυτό. Για αυτό αποφάσισα να γράψω κριτική για την ίδια και για το studio.
Πάντα όταν πάω σε αυτό το χώρο μου κάνει εντύπωση η καθαριότητα. Είναι νομίζω από τα λίγα που αισθάνεσαι ότι είσαι σε δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας.
Η Ζανέτ μπήκε στο δωμάτιο πολύ αεράτη και με καυλες. Τουλάχιστον αυτό μου είπε και παρακάτω κατάλαβα ότι όντως είχε καυλες.
Μετά από λίγο άρχισε να με φιλάει παντού, μέχρι που έφτασε στα αρχήδια μου. Μου έκανε ένα τέτοιο γλύψιμο που ειλικρινά κόντεψα να τελειώσω παιδιά και να φαντάζεστε φτάνο τα 45 και δεν μου επιτρέπεται αυτόΓερο-μύστης.
Το κατάλαβε και αυτή και μου πέρασε προφυλακτικό ανεβαίνοντας πάνω μου. Ξεκίνησε χαλαρά αλλά με βρώμικα λόγια να μου μιλάει, πράγμα που μου άρεσε πάρα πολύ.
Δεν άντεξα και τη γυρίζω στα τέσσερα, αυτή η θεά που είδα αυτή την ώρα θα μου μείνει για πολύ καιρό στο μυαλό μου. και κάπου εκεί ήρθε το τέλος με τη Ζανέτ να βρίζει και να τραβάει τα αρχιδια μου προς το μέρος της.
Αν σ αρέσουνε Άγριες καταστάσεις η Ζανέτ νομίζω ότι είναι η κατάλληλη. Για την εμφάνιση δεν γράφω κάτι επειδή είδα ότι υπάρχει αρκετά υλικό πιο κάτω. Για τον πρόσωπο της θα έβαζα 7 και για το σώμα 9.
Αυτά τα λίγα από μένα για την καύλα Ζανέτ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Prosenton
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1.105
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, Trapshooter, Basketbolistas και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού