Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 190495
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γύρω στις 10:05 μ.μ. μπήκα στο στούντιο,περίμενα την Έμμυ αλλά εκεί ήταν μόνο η Αλεξάνδρα από τη Βενεζουέλα.Περίμενα κάμποσα λεπτά ώσπου να έρθει..Την είδα,αλλά διαφορετική σε σχέση με τις φωτογραφίες.
Έλεγα να μην την πάρω γιατί δεν είναι του γούστου μου,αλλά είναι νοστιμούλα..Παρόλα αυτά είπα να πληρώσω το 20άρικο στην τσατσά για να έχω μια εμπειρία και με την Έμμυ.
Ρωσιδάκι γύρω στα 21-22,λίγο κοντούλα και λεπτό κορμάκι !

Μπήκα στο δωμάτιο,έβγαλα τα ρούχα μου και έπλυνα τον πούτσο μου στο ντους.Αφού τελείωσα με όλα αυτά,ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα την Έμμυ να'ρθει..

Με το που μπήκε,φιλική,γλυκιά,χαμογελαστή και πολύ διάθεση μιλάμε !!!!!
Κάθισε πάνω μου για να με χαϊδέψει και είπα να της γλείψω τη ρόγα.
Γέλαγε ξέρω εγώ και μου άρεσε..Με γαργάλαγε κιόλας γιατί πίστευε πως ήμουν πιο όμορφος όταν ήμουν χαμογελαστός..Πλάκα είχε !
Φιλήματα στο στήθος μου και πίπα χαλαρωτική για 2-3 λεπτά με φοβερή οπτική επαφή..
Μόλις την τέλειωσε,άρχισαμε το σεξάκι σε στυλ cowgirl και με γαργάλαγε γιατί πίστευε πως ήμουν πιο όμορφος όταν ήμουν χαμογελαστός..Πλάκα είχε !

Λίγο πιο μετά,αρχίσαμε doggystyle,αρχικά αργά και στη συνέχεια γρήγορα,κάτι το οποίο γούσταρε πολύ και με κοιτούσε βογγώντας !!!!

Τέλος,αφού κουράστηκε να κάθεται στα 4,ξάπλωσε και άρχισα τα γερά σφυροκοπήματα,τα φιλιά στα μάγουλα και στο λαιμό της μέχρι να τελειώσω στο άνετο και βολικό μουνί της !!!

Μάλλον,τα καλύτερα σφυροκοπήματα που είχα ποτέ !!

Αυτά..Σας την προτείνω παίδες !!

Εμφάνιση κοπέλας : 8/10

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας : 10/10

Χώρος/καθαριότητα χώρου : 10/10

Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου : 8/10

Πρόσβαση/Parking : 10/10

Σχέση απόδοσης/τιμής : 10/10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2019
Όνομα κοπέλας
Έμμυ