Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 168 10
Sex Studio
157194
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η κοπελα ειναι Ελληνιδα, ψιλη αδυνατη στα ορια του ανορεξικου, την ειχα δει ενα βραδυ, αλλα το αδυνατο παρουσιαστικο της δεν με κλικαρε. Στην μπουρδελοκατασταση ο Γαμαικανος την εκθιασε () μιας και την ειχε επισκευτει προσφατα, οποτε ειπα να την δοκιμασω, αν και δεν μου εκανε κλικ. Ελληνιδα ειπαμε, κοντο μαλι καστανοξανθο, φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαιτ, αλλα δεν νωμιζω να ειναι δικες της, βυζακι μικρο σχεδον ανυπαρκτο, κωλαρακι με κοκκαλα να προεξεχουν οταν στηνετε, γενικα ειναι για σκυνη καταστασεις, πληρωσα για γλυφομουνι, μιας και το ακαποτο το εχουν υπερτιμημενο.
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο, εβγαλε τα εσωρουχα της αφηνοντας τα ψιλοτακουνα της μιας και δεν ηθελε αν τα βγαλει (χρονος βγαλε-βαλε) μετα τις συστασεις πεσαμε στο κρεβατι, δυστακτικη στις κινησεις της χωρις να αφηνεται στα χερια μου, το μουνακι της εδειχνε να το απολαμβανει οπως το ετρωγα, η πιπα της αγρια γρηγορη, καθολου αισθησιακη, στο γαμισι πανω μιλαει και φωναζει λες και γυριζουν τσοντα, ακουγετε μεχρι στο σαλονι, δεν ξερω ποιος της ειπε οτι οι αντρες γουσταρουν τις φωνακλουδες και τις βρωμοστομες, γενικα με αποκαυλωσε και με αποσιντονιζε, δεν εκλεισε το στομα της, ευτηχως καπου το βρηκα και την εχυσα γιατι θα πηγαινε χαραμι το 50αρι...
Παπα μετριο με ολιγη φαγαμε απο την Ελενα, δεν εχει το κορμι, αν βαλει κανα κιλακι ισως, εχει ομορφο προσωπακι, εως εκει, μεσα.??? Λογοδιαρροια και βρωμολοχιες ανευ ουσιας...μετα βιας τα εκλαψα τα 5 δεκαρικα που μου πηρε...
Η κοπελα μπηκε στο δωματιο, εβγαλε τα εσωρουχα της αφηνοντας τα ψιλοτακουνα της μιας και δεν ηθελε αν τα βγαλει (χρονος βγαλε-βαλε) μετα τις συστασεις πεσαμε στο κρεβατι, δυστακτικη στις κινησεις της χωρις να αφηνεται στα χερια μου, το μουνακι της εδειχνε να το απολαμβανει οπως το ετρωγα, η πιπα της αγρια γρηγορη, καθολου αισθησιακη, στο γαμισι πανω μιλαει και φωναζει λες και γυριζουν τσοντα, ακουγετε μεχρι στο σαλονι, δεν ξερω ποιος της ειπε οτι οι αντρες γουσταρουν τις φωνακλουδες και τις βρωμοστομες, γενικα με αποκαυλωσε και με αποσιντονιζε, δεν εκλεισε το στομα της, ευτηχως καπου το βρηκα και την εχυσα γιατι θα πηγαινε χαραμι το 50αρι...
Παπα μετριο με ολιγη φαγαμε απο την Ελενα, δεν εχει το κορμι, αν βαλει κανα κιλακι ισως, εχει ομορφο προσωπακι, εως εκει, μεσα.??? Λογοδιαρροια και βρωμολοχιες ανευ ουσιας...μετα βιας τα εκλαψα τα 5 δεκαρικα που μου πηρε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2019
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2019
Εβγαλες μονος τα ματια σου φιλε μου,καλη για τον ενα κακη για τον αλλο και παει λεγοντας.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 169701
14 Αυγούστου, 2019
και γιατί έβαλες 8
S
stereo
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2