Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Sex Studio 58793
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπελα λεγεται ή Ειρενα ή Ρινα, οπως διαβασα και στην μπουρδελοκατασταση, ειναι ξανθια με κοντο καρε μαλι, ωραιο προσωπακι, σχετικα ψιλη αδυνατη με ωραιο μικρο φυσικο βυζακι που κρεμαει ομορφα, και που το ειχε σε κοινη θεα εκεινο το βραδυ και με δελεασε, κωλαρακι στενο ποδαρακια αδυνατα, ελληνικα δεν μιλαει, αγγλικα καταλαβαινει. Μπηκα μεσα μιας και ειχα διαβασει παλαιοτερα μια κριτικη για αυτη στο Φριξου 14, ως Ηρα τοτε, ειναι η ιδια κοπελα, μιας και εχει τατουαζ στην κοιλια πλαγια εναν μεγαλο δρακο. Πληρωσα ενα 50αρι για ακαποτο και γλυψιμο...
Η Κοπελα μπηκε στο δωματιο και ηταν λιγο σαν κουμπωμενη μην πω πεσμενη, ανταποκριθηκε στα χαδια μου, αλλα το μειονεκτημα της βραδυας ηταν οτι ειχε κατι πληγες στα ποδια που δημιουργηθηκαν απο καποια γατα απο οτι μου ειπε, και δυσκερεναν στο να ευχαριστιθω τις ποδαρες της. Η πιπα της ηταν καλη, περιποιηθηκε και τα αρχιδακια, απο μερους μου εφαγα το καθαρο και ωραιο μουνακι της το οποιο με τα βιας αφησε δαχτηλα, στο σεξ, ηταν και εκει παγωμενη, κλειστα ματια, πεταχτα κλεφτα φιλακια, γενικα δεν εδειξε να το προσπαθει.
Γενικη εικονα, αν βγαλεις τις πληγες στα ποδια της που πεταγοταν οποτε τα αγγιζα, δεν μπωρω να πω οτι με ενθουσιασε κιωλας για να πω οτι αξιζε η ολη ιστορια, το μονο καλο ειναι οτι δεν δυσανασχετισε πουθενα, ο χρονος δεν την επιρεασε, με αφησε να την παιξω οπως θελω....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρίνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixaliss, ilarionas, Professoras και 2 άλλα μέλη