Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
πηγαίνοντας εχθές στο kamasutra την χαιρέτησα και την σύστησα στον συναγωνιστή φίλο μου. αν και είχα καύλες ήθελα να την τιμήσω σήμερα όπως και έκανα. φρεσκαρίστηκα και πήγα το μεσημεράκι να κάνω σεφτέ στο συγκεκριμένο στούντιο μιας και πήγαινα αλλά ποτέ δεν έμπαινα.( θέλει ανανέωση διοτί έχει ωραίους χώρους αλλά όχι νιπτήρα και τα φώτα δεν δουλεύουν εξού και το 8άρι). περιμένω λιγάκι δίνω το ποσόν και μπαίνω στο δωμάτιο. εκεί χαλαρώνω και μετά από συναγωνιστές μου έρχεται η σαμανθούλα. της έχω ίδιαίτερη αγάπη μιας και ακόμα και αν δεν κάνει αυτά που θέλουν όλοι είναι πολύ συμπαθητικό κορίτσι και πάνω απόλα σέβεται τον πελάτη. συζητάμε λίγο και αρχίζουμε τα χαδάκια. με φιλάει από πάνω ως κάτω μου περιεργάζεται με τα χεράκια της το εργαλείο μου όπως αυτή ξέρει και μου αρέσει και μένα , παίζει με τα στήθη της πάνω του και γω χαιδεύω τα υπεροχα στήθη της (ας είναι και σιλικονάτα-ο καθένας ότι θέλει) και το υπέροχο κορμί της. συκώνεται βγάζει το βρακάκι της και παίζει όρθια έρχεται στο μέρος μου με 69 να την περιποιηθώ και γω αφού ξέρει οτι μου αρέσει να την περιποιούμαι. η θέα του πίσω συστηματος είναι το κάτι άλλο. συν ότι είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη. γλείψιμο με γλωσσίτσα από μέρους μου και γίναμε ένα εκείνη τη στιγμή με ταυτόχρονο παίξιμο. αν μπορούσα θα γευόμουνα όλο το κορμί της επί ώρες. στη συνέχεια ήρθε από πάνω μου με φοβερά χτυπήματα πάνω κάτω με αισθητές και αληθινές κραυγούλες , ισα που θα με έκανε να τελειώσω παραλίγο. φουντώσαμε και οι δύο κείνη την στιγμή , οπότε χαλαρώσαμε και πήγαμε στο ιεραποστολικό. εκεί τα δώσαμε όλα μιας και όταν με φουντώνει η κοπελιά δεν μπορώ να κρατηθώ και τελειώνω με τρελή ευχαρίστηση. την επόμενη φορά θα έχει αλλαγή στο μενού μου με πισοκολητό μιας και η θεά έχει τέλεια θέα από πίσω και γουστάρουμε και οι δύο. ίσα που σκεφτόμουν να ξαναπάω το απόγευμα. 9 στις υπηρεσίες βάζω γιατί δεν δίνει κώλο ( θέλω κώλο τι να κάνουμε αλλά και πάλι εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί της).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού