Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η σημερινη καταθεση ηταν απο τις πιο παραξενες της καριερας μου.

Αλλοιως ξεκινησε και αλλοως κατεληξε.

Συγκεκριμενα:

Ειχα διαβασει στο banner του studio, οτι σημερα πρωινη βαρδια δουλευε η Σονια, την οποια θελω να "γνωρισω"απο καιρο.

Ετσι λοιπον καπακι μετα την δουλεια, παω στο studio - πρωτη φορα στον συγκεκριμενο χωρο.

Ανοιγει η ευγενεστατη υπηρεσια και με περναει στο σαλονι. Ολομοναχος.

Ωραιος χωρος, καθαρος, περιποιημενος, με μεγαλη plasma τηλεοραση που επαιζε φιλμ "εκπαιδευτικου περιεχομενου"

Ξεκιναει την παρουσιαση:

50 απλο, 60 σταση 69, 70 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και αυταρχικο,100 ΠΡΩΚΤΙΚΟ

Σκεφτομαι "Η Σονια κανει, τετοια πραγματα?"

Ρωταω : Ποια κοπελα ειναι?"

Η Λιντα μου απανταει.Μεσ΄την ωρα βγαινει.

Εντυπωσιακη παρουσια. Μελαχροινη, με σγουρα μαλια, ωραιο σωμα, μικρο στηθος και πολυ ωραιο κωλο.Το σημαντικοτερο για μενα πολυ εκφυλο και καυλιαρικο βλεμα.

"Ας μπω" λεω και δινω το 50αρικο για το απλο προγραμμα.

Το δωματιο, ευρυχωρο, καθαρο, αλλα χωρις νιπτηρα.

Σε λιγο μπαινει η Λιντα χαμογελαστη, βγαζει το συνολακι που φορουσε, κανει το στριγκακι της φιογκο και πιανει τα μαλλια της, ανοιγει την συσκευασια του σκουφου, το βαζει στο στομα της και ξεκιναει κατ΄ευθειαν πιπα.

Επαθα. Καλα σεκεφτομαι σε μπουρδελο ηλθα. Κατ΄ευθειαν πιπα, χωρις να χαιδεψει να πιπιλησει λιγο στηθος, καμια επαφη μετα μπαλακια.

Αλλα ...Η ΠΙΠΑ

Μαστορισα στο ειδος, εγλυφε,ρουφουσε, σε μια στιγμη, η μυτη της εφτασε στα @@ρια, τον ειχε παρει ΟΛΟ μασα στο στομα.

Το αλλο που εκανε: Με αξονα το καυλι μου, στριφογυριζε το σωμα, εχοντας στο στομα την κρεατοβεργα, σε διαφορες γωνιες.

Καπου στιγμη η πιπα σταματησε και την εβαλα απο πανω μου. Φοβερη συμμετοχη, με ειχε κανει turbo.

Oπως προανεφερα εχει πολυ ωραιο κωλαρακι, το οποιο συνεχως χουφτωνα και δεν αντεξα.

Της λεω "να κανουμε πρωκτικο και να σου δωσω εσενα τα λεφτα"

+50 μου απανταει.

Φυσικα της λεω.

Εκει με ξανακωκαλωνει: Ανοιγει την παλαμη της, τεντωνει το χερι και μου ζηταει επι τοπου τα λεφτα.

"Τωρα ?" της λεω εκπληκτος με το πουλι στο χερι."θα στα δωσω μην φοβασαι"...Της τα εδωσα και προχωρησαμε. ευτχως που δεν μου επεσε...

Βαζει λιγο επιπλεον κρεμα, στηνεται στο πλαι, εγω γονατιστος και τον βαζει στο κωλαρακι της. Ωραιο φαση. Σφυροκοπημα στο πλαι, μετα απο λιγο την στηνω στα 4 ωσπου να ελθει το τελος.

Ξαπλωσαμε, μου εβγαλε το προφυλακτικο, με σκουπισε με τα μωρομαντηλα.

"Απο που εισαι" την ρωτησα?

"Ιταλορωσιδα" μου λεει.

Της απανταω στα Ιταλικα που τυχαινει να ξερω.

Μου απαντησε επισης Ιταλικα με πολυ καλη προφορα και συντακτικο.

Πρεπει να μου ειπε αληθεια.

Καναμε ενα μικρο διαλογο στα Ιταλικα και εφυγε.

Βγαινονατς , η υπηρεσια με συνοδευσε μεχρι την εξοδο, μου ανοιξε την πορτα και νε χαιρετησε.

Σε καποια φαση της λεω "Για την Σονια ηλθα, αλλα και η κοπελα μια χαρα ηταν"

"Να εισαι καλα αγορι μου, ευχαριστουμε" μου απαντησε με χαμογελο "απο Δευτερα θα ειναι η Σονια"

Για Σονια, πηγα, Λιντα βρηκα, για απλη επισκεψη περασα, σε πρωκτικο προεκυψε......

Οψωμεθα εις Σονια.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα (2)
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805