Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 101 10
Sex Studio
109833
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ουκρανικο μωρό με όνομα Βικτώρια!
Ένα βράδυ είπα ας μπω με αυτό το μωράκι!
Έδωσα το 30αρι κ μετα απο λίγο σκάει και το μωρό! Φορούσε μαύρο κομπινεζον και αγνοφενοταν το μαύρο κορδονακι της!()
Φοβερές ματάρες () ,ξανθο μαλλακι περιποιημενο, λεπτουλα, λίγο στο ύψος υστερεί κ στα βυζάκια!
Αρκετά ευδιαθετη...αφέθηκε στα χάδια μου και στα γλειψιματακια που την Έλα να στο λαιμό και σιγά-σιγά που πήγαινα προς τα κάτω με την γλωσσιτσα μου, με άφησε να την κάνω γλειφομουνι! Τα μουνοχειλακια της ήταν για ρούφηγμα τρελό!
Η πίπα της είχε πολύ γλύψιμο αρχιδιων κ γενικώς καλουτσικη, αλλά με λίγο πόνο λόγω δοντιού!
Στον αγώνα ιεραποστολικα..
αφέθηκε σε γλωσσοφιλα και Όταν σήκωσα τελείως τα ποδαράκια της και τα κρατούσα ενωμένα και έδινα σκληρό τέμπο, το μωρό έβγαζε κραυγές γκαβλας!
Την άλλαξα και στα τέσσερα όπου την ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!!
Ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε εκείνο τον καιρό!!!
Ένα βράδυ είπα ας μπω με αυτό το μωράκι!
Έδωσα το 30αρι κ μετα απο λίγο σκάει και το μωρό! Φορούσε μαύρο κομπινεζον και αγνοφενοταν το μαύρο κορδονακι της!()
Φοβερές ματάρες () ,ξανθο μαλλακι περιποιημενο, λεπτουλα, λίγο στο ύψος υστερεί κ στα βυζάκια!
Αρκετά ευδιαθετη...αφέθηκε στα χάδια μου και στα γλειψιματακια που την Έλα να στο λαιμό και σιγά-σιγά που πήγαινα προς τα κάτω με την γλωσσιτσα μου, με άφησε να την κάνω γλειφομουνι! Τα μουνοχειλακια της ήταν για ρούφηγμα τρελό!
Η πίπα της είχε πολύ γλύψιμο αρχιδιων κ γενικώς καλουτσικη, αλλά με λίγο πόνο λόγω δοντιού!
Στον αγώνα ιεραποστολικα..
αφέθηκε σε γλωσσοφιλα και Όταν σήκωσα τελείως τα ποδαράκια της και τα κρατούσα ενωμένα και έδινα σκληρό τέμπο, το μωρό έβγαζε κραυγές γκαβλας!
Την άλλαξα και στα τέσσερα όπου την ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ!!!
Ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε εκείνο τον καιρό!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2019
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Αυγούστου, 2019
Φίλε μου ξέρεις αν η Βικτόρια δουλεύει ξανά στη Θεσσαλονίκη γιατί ήξερα ότι είχε φύγει αρχές Ιουνίου και είδα ότι έγραψες ημερομηνία τέλος Ιουνίου ισχύει ?
T
Tsigoleletas
03 Αυγούστου, 2019
Η Βικτόρια γύρισε δουλεύει ξανά?
T
Tsigoleletas
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2