Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Sex Studio 336112
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μες στο νάζι από τη στιγμή που έχει μπει ήδη στο δωμάτιο..

Ωραίο κορμί,ωραία μακριά καστανά μαλλιά και βυζί 2άρι που ευχάριστα το γλύφεις.

Φιλαράκια,έχω πάει 2 φορές με αυτή την γκομενάρα και θα ήθελα μες στο ερχόμενο διάστημα να την ξαναεπισκεπτώ !

Η καταλληλότερη για όσους γουστάρουν ρομαντισμό στα πλαίσια του αγοραίου έρωτα..

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ :

Εμφάνιση κοπέλας : 9/10

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας : 9/10

Χώρος/καθαριότητα χώρου : 10/10

Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου : 10/10

Πρόσβαση/Parking : 8/10

Σχέση απόδοσης/τιμής : 9,5/10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2018
Όνομα κοπέλας
Σοφία
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Redmad, Diem, Gingos

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2019
Ήθελα να 'ξερα κάποιες κοπέλες πως τις βάζουν να δουλέψουν (ζητώντας 50 ή 60 ή 70 Ευρώ) όταν οι ίδιες με τη συμπεριφορά τους αναγκάζουν τον πελάτη να μη θέλει να παραβρεθεί ξανά μαζί τους και να μετανιώνει για τα χρήματα που έχει δώσει.Ειδικά αυτή την εποχή. Ρε παιδιά ποιον να πιστέψω πριν επενδύσω χωρίς απόδειξη τα χρήματα μου?? Τι όφελος να έχει ο τυπάς που χρυσοπλήρωσε και δεν έμεινε ευχαριστημένος ενώ ο άλλος λέω πως όλα είναι πολύ καλά???
04 Ιουλίου, 2019
Ο καθένας έχει τα γούστα του όσον αφορά τις κοπέλες.
O
olympusprime
05 Ιουλίου, 2019
κοίταξε την κουτοπονηριά και τον αντι-επαγγελματισμό τον έχω δεκτεί πλέον σε όλα αυτά για έναν απλό λόγο, ΔΕΝ γίνεται ποτέ επιστροφή χρημάτων και πάντα τα ζητάνε προκαταβολικά. Ωραία να βγει το παιδί που είπε πως ΔΕΝ έμεινε ευχαριστημένος-ήταν πεταμένα λεφτά- και να συγκρίνεται εμπειρίες. Επίσης, τι όφελος μπορεί να έχει??? Ενώ εσύ μπορεί να τσιμπάς προμήθειες, να είσαι βαλτός από το studio και μέχρι να καταλάβουν τι φόλα είναι η κοπέλα απλά να την αντικαταστήσουν με μια άλλη, ενδεχομένως πάλι φόλα..
05 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχω πάει και σε ένα των 20 ευρώ (δεν μπορώ να αναφέρω ποιο) και μη σου πω ότι οι κοπέλες είναι αρκετά αποδοτικές,όπως και στο παραπάνω στούντιο..Συν το ότι σε εκείνο που σου προανέφερα μπορείς να ζητήσεις λεφτά πίσω.

Για να είμαστε ειλικρινείς,υπάρχει η πιθανότητα να σε κλέβουν στα πιο ακριβά στούντιο..

Όσον αφορά τις κοπέλες γενικότερα,σε κάποιους πελάτες τα δίνουν όλα και σε άλλους όχι,αναλόγως το πώς θα τους φερθεί ο δεύτερος.
O
olympusprime
06 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατί δεν λες για να πάω και εγώ και μερικές χιλιάδες άλλα μέλη ώστε να περάσουν καλά και ωραία??? Αυτός δεν είναι ο σκοπός του site?? Πώς ανέβασες κριτική για την Λουίζα? Επίσης, έχω φάει άπειρες φόλες (όπως και βλέπεις μόνος σου σε δεκάδες άλλες κριτικές) και φυσικά το αποκορύφωμα ήταν η μακρά αποχή από Φυλής κτλ. Σε πληροφορώ πως πάντα όταν έφαγα φόλα ήμουν άψογος απέναντι στις κοπέλες και ότι τσατσιές κάνανε πχ προφυλακτικό ανοιγμένο και στο βάζουν απευθείας, σε σαμποτάρουν με τις άβολες στάσεις, σου γαμάνε την ψυχολογία με σχόλια τύπου 'πρώτη φορά γαμάς'. Τι μπορεί να τις έκανα δευτερόλεπτα αφού προ-πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο?
11 Ιουλίου, 2019
παιδιά καλά το κατάλαβα. Προμότορας ήταν για αυτό τον κάνανε banned!Γερο-μύστης
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6