Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 112 10
Sex Studio
126173
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά από αρκετά χρόνια που βρίσκεται στην δουλειά η Σοφία έτυχε η κατάσταση να την επισκεπτώ τελικώς..έγινε καλή συγκυρία γιατί έλειπε για καμιά 10 μέρες και την πέτυχα και φρέσκια και με πολύ όρεξη για καλό παιχνίδι όπως φυσικά κι έγινε.. Εμφάνιση είναι καλό ύψος με γαλανά μάτια βυζάκι σχεδόν ανυρπακτο αλλά με ωραία ροφιτσα,κωλαρακι πολύ αφράτο και ωραίο, πρόσωπο μου θύμισε αμέσως 90'ς όταν πηγαίναμε διακοπές Χαλκιδική και βλέπαμε κάτι Γερμανίδες μιλφ με τα παιδιά τους και μας φτιαχνανε, εξου και το σβαινσταιγκερ που την είχαν ονομάσει παλιότερα γιατί πιο πολύ σε Γερμανίδα θυμίζει παρά Ρουμάνα.. Εντάξει στο δωμάτιο δεν έχω λόγια κορυφαία συνεύρεση από τις καλύτερες που έχω κάνει με άπλετα φιλιά και γλωσσοφιλα συνεχώς όμως χωρίς μα και μου με επικοινωνία τέλεια σαν να γνωριΖόμαστε χρόνια.. Πίπα με προφυλακτικό κάνοντας και deep μετα από προτροπή μου με σάλιο και πνίξιμο στο τέλος.. Στο σεξ πολλές στάσεις και όρθια και κρεβάτι τα πάντα και το γούσταρε πολύ η γυναίκα γιατί όπως προείπα ήταν και φρέσκια μετά από άδεια.. Τελείωμα ύστερα από αρκετή ώρα όπου ακολούθησε συζήτηση και γνωριμία λέγοντας για διάφορα ωραία θέματα.. Σταθερή αξία όσους αγαπάνε της μιλφ γυναίκες και σίγουρη επιλογή να περάσεις καλά και να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Η έχεις γίνει μπαζογαμιας η έχεις ρίξει πολύ τις απαιτήσεις σου,έλεος με τη βουλγαρα,στην Αθήνα άμα ήταν για 10€ στο Μεταξουργείο ούτε τα πακια θα τη γαμουσαν!!!