Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 179 10
Λ. Αθηνών 318
Hot
Sex Studio
526774
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχε περάσει αρκετός καιρός από τη τελευταία φορά που μπήκα στο δωμάτιο σε αυτό το στούντιο...
*Κι όμως οι τελευταίες τσάρκες που έκανα ήταν σε αυτή τη περιοχή και στα γύρω ιδρύματα.
Στο σαλόνι η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Μαρία,ελληνίδα εικοσι πέντε χρόνων.
Για όσους δεν την έχουν δει από κοντά ή δεν την έχουν γνωρίσει πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με ωραίο hair styling,αδύνατο σώμα,κανονικό στήθος και ωραίο προσωπάκι...
Όπως ανέφερα και παραπάνω είχα χρόνια να περάσω σε δωμάτιο στο στούντιο αυτό...Θεωρείται από τα περιποιημένα μαγαζιά της πόλης,με πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και καθαρά.
Η υπηρεσία απλή και τυπική με καθοδήγησε στο δωμάτιο...
Μόλις φρεσκαρίστηκα λίγο ήρθε η Μαρία...
Απ'την αρχή ήταν φιλική και ευχάριστη.
Έτσι το "σπάσιμο" του πάγου δεν υπήρξε μεταξύ μας...
Μιλήσαμε λίγο στην αρχή και ξεκινήσαμε...
•Προκαταρκτικά πολύ καλά με κάποια φιλιά και τριψίματα στα σώματά,"αφαιρώντας" και τα εσώρουχα μας...
•Στοματικό πολύ καλό χωρίς χρήση χεριού για να περάσουμε στο σεξ...
Μία στάση ήταν αρκετή για να ολοκληρωθεί η συνεδρία.Με πολύ καλή συμμετοχή της Μαρίας στο πισωκολλητό μας βρήκε το τέλος...
Όπως στην αρχή έτσι και προς το τέλος αρκετά φιλική,άνετη και ευχάριστη στο ολιγόλεπτο όμορφο σόσιαλ που ακολούθησε.
Η Μαρία αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή στο στουντιοχώρο αυτή τη περίοδο,άλλωστε κάποιες που δοκιμάστηκαν έχουν χαλάσει αρκετά...Η Μαρία όμως όχι...
Αυτά για τη συνεύρεση μου με τη Μαρία.
Καλά να περνάτε!
*Κι όμως οι τελευταίες τσάρκες που έκανα ήταν σε αυτή τη περιοχή και στα γύρω ιδρύματα.
Στο σαλόνι η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Μαρία,ελληνίδα εικοσι πέντε χρόνων.
Για όσους δεν την έχουν δει από κοντά ή δεν την έχουν γνωρίσει πρόκειται για μία μελαχρινή κοπέλα με ωραίο hair styling,αδύνατο σώμα,κανονικό στήθος και ωραίο προσωπάκι...
Όπως ανέφερα και παραπάνω είχα χρόνια να περάσω σε δωμάτιο στο στούντιο αυτό...Θεωρείται από τα περιποιημένα μαγαζιά της πόλης,με πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και καθαρά.
Η υπηρεσία απλή και τυπική με καθοδήγησε στο δωμάτιο...
Μόλις φρεσκαρίστηκα λίγο ήρθε η Μαρία...
Απ'την αρχή ήταν φιλική και ευχάριστη.
Έτσι το "σπάσιμο" του πάγου δεν υπήρξε μεταξύ μας...
Μιλήσαμε λίγο στην αρχή και ξεκινήσαμε...
•Προκαταρκτικά πολύ καλά με κάποια φιλιά και τριψίματα στα σώματά,"αφαιρώντας" και τα εσώρουχα μας...
•Στοματικό πολύ καλό χωρίς χρήση χεριού για να περάσουμε στο σεξ...
Μία στάση ήταν αρκετή για να ολοκληρωθεί η συνεδρία.Με πολύ καλή συμμετοχή της Μαρίας στο πισωκολλητό μας βρήκε το τέλος...
Όπως στην αρχή έτσι και προς το τέλος αρκετά φιλική,άνετη και ευχάριστη στο ολιγόλεπτο όμορφο σόσιαλ που ακολούθησε.
Η Μαρία αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή στο στουντιοχώρο αυτή τη περίοδο,άλλωστε κάποιες που δοκιμάστηκαν έχουν χαλάσει αρκετά...Η Μαρία όμως όχι...
Αυτά για τη συνεύρεση μου με τη Μαρία.
Καλά να περνάτε!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού