Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363408
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για αυτούς που ψάχνονται και είναι πρωτάρηδες, η Μαρία είναι η καλύτερη επιλογή. Η τύπισσα ξέρει να εμφανίζεται και να προμοτάρει καλά τον εαυτό της. Είχε πρωινή βάρδια τη μέρα που πήγα, εμφανίστηκε με τα κομψά της εσώρουχα, με τα δεκάποντα τακουνάκια και μου μίλησε ευγενέστατα. Ήταν και μένα η πρώτη μου φορά και η τσατσά μου είπε να προτιμήσω την εν λόγω κοπέλα, καθότι πιο έμπειρη. Και για να σας πω την αλήθεια δεν έπεσε έξω. Κρίνοντας από τη προφορά της είναι Ελληνίδα. Η κοπέλα αν και με έβλεπε αγχωμένο ήταν πολύ τρυφερή, γλυκιά και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Από χαρακτηριστικά έχει καλό ύψος, κοντά στο 1,70,στηθάκι μικρό αλλά καλό, μαυρομάλλα με πολύ ωραία ποιότητα μαλλιού, τέλεια, αισθησιακή και γλυκιά φωνή, ακόμα πιο τέλειο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη,μεγάλα εκφραστικά μάτια και γλυκό χαμόγελο, πισινός όχι τόσο σφιχτός όσο θα θελα, αλλά καλός και με κάτι πόδια κόλαση. Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης με έκανε να νιώθω πολύ όμορφα και άνετα. Έχει ένα τατουαζάκι που δεν του έδωσα και πολύ σημασία, αν και γενικά δεν μου αρέσουν τα τατουάζ. Πιο πολύ με ενόχλησε η μυρωδιά του τσιγάρου, όχι έντονη,απλά αισθητή. Αλλά ας είναι...σιγά το πράμα. Κράτησε 15 με 20 λεπτά, με δική μου πρωτοβουλία, χωρίς η ίδια να βιάζεται. Το δερματάκι της βελούδινο, αρκετά συνεργάσιμη και με πρωτοβουλίες από τη μεριά της που μου άρεσαν. Ομολογώ ότι ήταν όχι απλά καλή, ίσως και η καλύτερη επιλογή. Η κοπέλα τα αξίζει τα λεφτά της. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει περισσότερες κριτικές. Σίγουρα θα υπάρξει επόμενη φορά. Αυτό που μου κανε την καλύτερη εντύπωση είναι ότι στο τέλος αφού ντυθήκαμε, με ευχαρίστησε ευγενικά και αποχώρησε. (ΥΓ. Θα ήταν λάθος από τη πλευρά μου να μην αναφέρω και την άλλη κοπελίτσα, τη Vanessa που είχε επίσης βάρδια. Εμφανίστηκε στην αρχή μπροστά μου, χωρίς καν σουτιέν. Ομολογώ πως έμεινα. Επίσης, χαμογελαστή και με τέλειο στήθος, καλύτερο από της Μαρία, με ύψος κανονικό. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή ήθελα μαζί της, αλλά όπως σας εξήγησα, τελικά επικράτησε η Μαρία.) Επίσης, το studio είναι ωραίο και καθαρό, έχει άμεση πρόσβαση από Μετρό, το οποίο με βόλεψε και επειδή πήγα και πρωινή ώρα, δεν είχε κόσμο, ούτε αδιάκριτα βλέμματα που ακούω διάφορους να λένε...

Θέλω όμως στο σημείο αυτό να περάσω και ένα μήνυμα. Για χρόνια ήμουν αρνητικός στην ιδέα του αγοραίου έρωτα. Τελικά, έκανα λάθος. Με αυτή τη συνεύρεση, μπήκα σε μια διαδικασία που μέχρι τότε την έπλαθα στο μυαλό μου μέσα από τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Το σεξ είναι μια εμπειρία, που πραγματικά δεν συγκρίνεται εύκολα με καμία άλλη. Και την ώρα που θα το κάνεις, θα αντιδράσεις πολύ διαφορετικά απ'ότι νομίζεις. Δεν θα είσαι ο κυρίαρχος, που βλέπεις στις ταινίες. Για αυτό, για να αποβάλλεις το άγχος και είσαι σε θέση να μπορείς να το κάνεις, πρέπει να το εξασκήσεις. Και ο μόνος τρόπος είναι αυτός που συζητάμε εδώ. Συμπέρασμα, ο αγοραίος έρωτας περισσότερο αναγκαίος και χρήσιμος από πότε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Diem
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Πέτρος12345, jimakos900, black crow και 3 άλλα μέλη