Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα το μεσημέρι, μια μέρα πριν τη γιορτή μου, είπα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου, κι είπα να επισκεφτώ την Αφρούλα που τόσα καλά έχω ακούσει! Δεν ήμουν ποτέ φαν των μπουρδέλων, και για να καταλάβετε, η μοναδική φορά που'χα πάει ήταν πριν από χρόνια και αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει σε δραχμές..!
Η εμπειρία μου δεν ήταν καλή, γι' αυτό και δεν το ξαναδοκίμασα..!
Αλλά αυτά που διαβασα εδώ για τη συγκεκριμένη μου κίνησαν το ενδιαφέρον!
Πράγματι, η κοπέλα έχει σωματάρα, φοβερές βυζάρες, που δε φαίνονται σημαδιά απ'την πλαστική που λέτε ότι έκανε!
Κατά τη γνώμη μου είναι εφάμιλη πολλών μουνάρων, που βλέπουμε σε στριπ κλαμπ, και μας τρέχουν τα σάλια..!
Η Αφρούλα ήταν πολύ φιλική κι άνετη, και με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος που'χα, καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό...
Η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή κι έδειχνε να το φχαριστιέται κι εκείνη!
Νομίζω ότι για οποιονδήποτε του αρέσει αυτός ο σωματότυπος, αυτή η κοπέλα είναι must!
Και παρόλο που εξακολουθεί όλη αυτή η φάση των μπουρδέλων να μην με ελκύει ιδιαίτερα, με την Αφροδίτη πέρασα πολύ καλά, γιατί άνετα μια τέτοια γυναικάρα θα θελα να την είχα γκόμενα, και να τη φιλάω παντού κι όχι μόνο να κάνω σεξ μαζί της..!
Προειδοποιώ πάντως, όποιον ενδιαφέρεται, ότι πρέπει να κάνει λίγο υπομονή, γιατί έχει πολύ κόσμο κι αρκετή αναμονή..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Σπουδαίος
52
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού