Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401423
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε όλους.

Έχει λήξει η βάρδια της κοπέλας, περιμένω στο σαλόνι να δω την αργοπορημένη Καρολάιν, η Μαρία περνάει μπροστά μου 2 και 3 φορές πάντα με χαμόγελο-πρόκληση και η υπηρεσία μου λέει "τι να κάνω να τη διώξω που θέλει να φύγει ή να περιμένει έωσ την αλλαγή?"...

Ο πρόλογος λογικά μας οδηγεί στην απόφαση να περιμένουμε το "φρέσκο φρούτο" γιατί το άλλο θα θέλει να διεκπαιρεώσει τάχυστα και να σχολάσει. Κι απο την άλλη το δίλλημα να άρω τον αποκλεισμό της συγκεκριμένης αλυσίδας που λανσάρει τρανς (Αφροδίτη, ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ)ως γνήσιες γυναίκες. Όχι δεν έχω ρατσισμό με τις τρανς που σέβομαι την επιλογή τους, απλά καταδικάζω αυτούς που σε πείθουν πως είναι γυναίκες έως ότου το ανακαλύψεις και σιχαθείς αφου δεν είναι επιλογή σου.

Μαρία μάλλον εκ Γερμανίας...τό'χει μέσα της να σε φτιάξει, να χαμογελάει, να είναι φρέσκια και παθιασμένη ακόμη και στις καθυστερήσεις, να λέει ότι θέλει να πάει σπίτι και να αφιερώνεται την ίδια στιγμή, με ένα ιδιαίτερο τρόπο λατρείας, πάνω στο κορμί σου... να μη θέλει να τελειώσεις νωρίς...μετά το τέλος να σε γεμίζει φιλιά, γλύκες, τσαχπινιές, χαμόγελα... ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ'ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.

Όμορφο πρόσωπο παιχνιδιάρικο, κορμί τύπου "πατριώτη" και αύρα..άστο καλύτερα. Τύφλα νά'χουνε πρωτοκλασσάτες τουρίστριες. Ο ορισμός του GFE με αρκετές δόσεις PSE.

Το μυαλό της είχε φύγει γιά το σπίτι και το κορμί της δε ξεκόλλαγε απ'το δωμάτιο...

Αυτά και λίγα έγραψα.

Μαρία μπήκες στην 3άδα της playlist μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
mysterious
Γλομπεάρχης
192
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια