Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156753
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από ψάξιμο που έκανα στο γνωστό σαιτ να βρω ποιες κοπέλες δουλεύουν βράδυ η πρώτη που διάλεξα βάση φωτογραφιών ήταν η Βαλερια,εχει γενικα μέτριες κριτικές διφορουμενες και ίσως να είναι και ακριβής.. Διάλεξα το το πρόγραμμα των 50Ε που έχει γλύψιμο και πίπα με προφυλακτικό.. Εμφάνιση κανονικό ύψος με πρόσωπο αυτό που λέμε "καυλοφατσα" πολύ wild εμένα Μ αρέσει έτσι ηλικία λέει 30 πρέπει να είναι παραπάνω κοντά σε milf ηλικία, βυζί μεσαίο και λίγο πεσμένο αλλά φοβερή κωλαρα ..έχει επίσης πολλά τατουάζ σε πολλά σημεία στο σώμα της.. Αρχικά ξεκίνησαμε με γλύψιμο στην μουναρα της και ξαπλωμένη και με αυτή από πάνω μου και στη συνέχεια πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε την πίπα
στο σηκωμένο εργαλείο, το αρνητικό ήταν ότι είχε πάρει στάση πολύ μαζεμένη όταν τον επερνε στο στόμα και δεν είχα δυνατότητα να αγγίζω κάτι σε βυζί ή κωλαράκι που παρεμπιπτόντως είχε πολύ απαλή αίσθηση και το μόνο που έκανα ήταν να γύρω το κεφάλι για να βλέπω πως τον ρουφάει, γενικά δεν τον έβαζε ολόκληρο μέσα.Ξεκινημα για σεξ ..πρώτη στάση στο που ήταν ότι καλυτερο στην συνεύρεση της έριξα και μερικά μπατσακια ,φτιάχτηκα αρκετά αλλά κρατιόμουν στην διάρκεια να μην τελειώσω και γρήγορα αλλαγή στάσης με αυτήν από κάτω εκεί το πήγα πιο χαλαρά και ύστερα από αρκετή τελείωσα.
Γενικά δεν θα έλεγα ότι ήταν στις τοπ επισκέψεις ούτε στις χάλια ήταν μια καλή τυπική κατάθεση, Τα θετικά το πρόσωπο που εμένα προσωπικά με φτιάχνει και η ωραία πίσω κίνηση και αρνητικά ότι δεν δέχεται φιλιά καθόλου στο πρόσωπο και δεν ότι δεν είναι τόσο επικοινωνιακή για όσους ψάχνουν κάτι πιο girlfriend.. Καλή συνέχεια σε όλους .
στο σηκωμένο εργαλείο, το αρνητικό ήταν ότι είχε πάρει στάση πολύ μαζεμένη όταν τον επερνε στο στόμα και δεν είχα δυνατότητα να αγγίζω κάτι σε βυζί ή κωλαράκι που παρεμπιπτόντως είχε πολύ απαλή αίσθηση και το μόνο που έκανα ήταν να γύρω το κεφάλι για να βλέπω πως τον ρουφάει, γενικά δεν τον έβαζε ολόκληρο μέσα.Ξεκινημα για σεξ ..πρώτη στάση στο που ήταν ότι καλυτερο στην συνεύρεση της έριξα και μερικά μπατσακια ,φτιάχτηκα αρκετά αλλά κρατιόμουν στην διάρκεια να μην τελειώσω και γρήγορα αλλαγή στάσης με αυτήν από κάτω εκεί το πήγα πιο χαλαρά και ύστερα από αρκετή τελείωσα.
Γενικά δεν θα έλεγα ότι ήταν στις τοπ επισκέψεις ούτε στις χάλια ήταν μια καλή τυπική κατάθεση, Τα θετικά το πρόσωπο που εμένα προσωπικά με φτιάχνει και η ωραία πίσω κίνηση και αρνητικά ότι δεν δέχεται φιλιά καθόλου στο πρόσωπο και δεν ότι δεν είναι τόσο επικοινωνιακή για όσους ψάχνουν κάτι πιο girlfriend.. Καλή συνέχεια σε όλους .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2019
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού