Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 59 10
Συγγρού 232
Hot
Sex Studio
230163
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Τη Λουίζα από εμφάνιση δεν τη λες κακή:
Μικρή σε ηλικία,κοκκινομάλλα,νόστιμη,μινιόν κατάσταση με το στήθος της να ξεχωρίζει επάνω της.
Στα υπόλοιπα όμως...
-Πολύ μέτρια και οδοντωτη πίπα.
Και με χέρι που το έβαλε,το έβγαλε(όταν της την είπα...)και το ξαναέβαλε.
-Σχετικά καλή στα στησίματα που έκανε.Αλλά είχε ένα στυλ "το κάνω απλά για να πω ότι το έκανα".
-Βιαστική σαν να της χτυπούσαν μέσα της τίποτα καμπανάκια με "έναρξη γύρου","λήξη παιχνιδιού".
-Ψεύτικη στις αντιδράσεις της.
Οκ,δεν λέω να το ζήσει ή να τελειώσει μαζί μου ή χώρια.
Αλλά ξενέρωτα "αχ βαχ και ωχ" του λεπτού μαζί με "ελα ν'αλλαξουμε τώρα" μπορώ να το βρω και αλλού να περάσω και καλύτερα και να μου κοστίσει και φτηνότερα.
Κλασική περίπτωση πιτσιρίκας που πιστεύει ότι και θα κοροϊδέψει αλλά και θα κονομήσει γρήγορα και άκοπα.
Μικρή σε ηλικία,κοκκινομάλλα,νόστιμη,μινιόν κατάσταση με το στήθος της να ξεχωρίζει επάνω της.
Στα υπόλοιπα όμως...
-Πολύ μέτρια και οδοντωτη πίπα.
Και με χέρι που το έβαλε,το έβγαλε(όταν της την είπα...)και το ξαναέβαλε.
-Σχετικά καλή στα στησίματα που έκανε.Αλλά είχε ένα στυλ "το κάνω απλά για να πω ότι το έκανα".
-Βιαστική σαν να της χτυπούσαν μέσα της τίποτα καμπανάκια με "έναρξη γύρου","λήξη παιχνιδιού".
-Ψεύτικη στις αντιδράσεις της.
Οκ,δεν λέω να το ζήσει ή να τελειώσει μαζί μου ή χώρια.
Αλλά ξενέρωτα "αχ βαχ και ωχ" του λεπτού μαζί με "ελα ν'αλλαξουμε τώρα" μπορώ να το βρω και αλλού να περάσω και καλύτερα και να μου κοστίσει και φτηνότερα.
Κλασική περίπτωση πιτσιρίκας που πιστεύει ότι και θα κοροϊδέψει αλλά και θα κονομήσει γρήγορα και άκοπα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2019
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Banksy
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού