Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα το σουβλισμα το αρνιου και αφου ειχα φαει και καρδαμωσει σκεφτηκα να περασω στη "σουβλα" και την Ρομινα για την οποια ειχα διαβασει κριτικες απο εγκριτους συναγωνιστες!

Ωρα επισκεψης στις 17:00 μολις ανοιξε το μαγαζι. Η τσατσα ευγενικη, με τα χρονια πολλα κλπ με εκανε να αισθανθω μαλακας που πηγα με αδεια χερια και δεν τους πηγα ενα τσουρεκι και κανα κοκκινο αυγο...ετσι για το καλο! χαχαχαχα

λοιπον εχουμε και λεμε...

την κοπελα την εχω ξαναπαρει στο Καρεα 30 περιπου τελος Σεπτεμβριου και ξανα αλλη μια φορα παλι στο Καρεα 30 στις αρχες Μαρτιου οπου επαιζε μπαλα με το ονομα Γκαλινα. Ειναι απο Ρουμανια (Κωστατζα) με ο,τι αρνητικο συνεπαγεται αυτο για ολους εμας που αποφευγουμε λιγο τις Ρουμανες.

Η κοπελα ειναι κοντουλα αλλα με τα τακουνια διχνει ντερεκι. Οταν τα βγαζει ειναι περιπου 1,68 μελαχρινη με μαυρο μακρυ μαλλι εξτενσιον μεχρι τον κωλο. Εχει ομορφα ματια πρασινα και καλη καυλοφατσα. Απο σωμα ειναι πολυ δυνατη!!! Αδυνατη με 4αρι φυσικο στηθος οχι τελειου σχηματους, αλλα αρκετα καλου για το μεγεθος του και μεγαλες ρωγες! Κωλαρακι μικρο και τσουπωτο ωραιου σχηματος! Συνολικα θα ελεγα οτι η εμφανιση της ειναι αρκετα καλη με δυνατο οπλο της το στηθος, που σε σχεση με την ανυπαρξια μεγαλων φυσικων βυζιων σε αδυνατες κοπελες στην αγορα αυτη την εποχη φανταζει οαση!!! και εξηγουμαι κυριοι...εδω εχουμε να κανουμε με αδυνατο κορμι με πλουσιο φυσικο στηθος Νο4. Καμια σχεση με χοντρουλες με μεγαλα βυζια με τις οποιες συχνα μας παραπλανουν καποιοι στις κριτικες τους και εμεις οι αρρωστοι βυζολαγνοι τρεχουμε να δουμε για να εχουμε αποψη και φυσικα ξενερωνουμε απο την ζωη μας οταν συνειδητοποιούμε οτι αναφερονται σε χοντρες κοπελες που εχουν και μεγαλο στηθος! και τι να το κανω το 4αρι γαμω το κερατο μου αμα ειναι η αλλη 70 κιλα!!!! συγνωμη για το φορτωμα αλλα με τρωει το παραπονο... συνεχιζω λοιπον

πληρωσα το παραβολο των 50€ που λεει και καποιος συναγωνιστης και περασα στο δωματιο, το οποιο ηταν σε πολυ καλη κατασταση και πολυ καθαρο, χωρις ομως μπανιο και νιπτηρα!

Να σου και η Ρομινα σε 5 λεπτα. Νορμαλ πιπα με ολιγη απο ισπανικη, με τριψιμο του στηθους της στο σωμα μου και ελαφρα γλυψιματα στο σωμα μου. Ελαφρυ γλυψιμο στα ξυρισμενα μου @@, ισα ισα που ακουμπουσε την γλωσσα της, οκ δεν με χαλασε, καλο ηταν. Καβαλα απο πανω αυτη και δυνατο βιδωμα στη "σουβλα" με εμενα να ασχολουμαι με τα 4αρια της. μετα πισωκολλητο οπου και τελειωσα.

γενικα η κοπελα ηταν προθυμη και συνεργασιμη αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα πως το κατεχει το αθλημα πολυ καλα! Βασιζεται στις βυζαρες της και στην καλη της εμφανιση και δεν διχνει να θελει να το προσπαθησει παραπανω. Μπορει και να την ξανατιμησω αφου δεν παιζει στην πιατσα αλλο τετοιο κορμι αυτη την εποχη. την συστηνω σε αρρωστους βυζακηδες που γουσταρουν αδυνατες κοπελες προικισμενες με μεγαλο στηθος και δεν εχουν ιδιαιτερα αυξημενες απαιτησεις απο τις υπηρεσιες της κοπελας.

Υ.Γ. (λεπτομερεια) η κοπελα εχει καπως μεγαλα μουνοχειλα, που εμενα προσωπικα που μου αρεσουν τα μινιον μουνακια , με χαλασε λιγο και γι αυτο και το αναφερω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
matrix21
Ανώτερος
27
Πόντοι:
6.635
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια