Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174302
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά απ' όσα διάβασα στο φόρουμ μας αποφάσισα και 'γω να ψάξω την Αφρούλα, η αλήθεια είναι πως πήγα 2-3 φορές μέχρι να την πετύχω, ώσπου την Τρίτη το απόγευμα περιμένοντας στο σαλόνι του σπιτιού σκάει μύτη μια ξανθιά κοπελάρα με ευχάριστο χαμογελαστό παρουσιαστικό ένα πανέμορφο κορμί να σε τραβάει η όψη της στο δωμάτιο.
Δεν άργησε να μπει και να προσφέρει (στην κυριολεξία) ένα πλούσιο σεξ με τις πιο απίθανες στάσεις χωρίς βιασύνη (μάλλον εγώ βιαζόμουν περισσότερο).
Δεν μπορώ να περιγράψω με μεγάλη λεπτομέρεια, ήταν όμως μια εμπειρία που συστήνω ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσετε όλοι. Ότι περνούσε από το μυαλό μου το ζητούσα και γινόταν με χαμόγελο.
Η κοπέλα έχει κάνει το χόμπι της επάγγελμα Ή το επάγγελμα χόμπι Απ΄ότι μου είπε, Δευτέρα Τρίτη, Τετάρτη πρωί 10:00 - 17:00 ...
Υ.Γ.: Μια σοκολάτα μαζί σας Είναι λάτρης
Δεν άργησε να μπει και να προσφέρει (στην κυριολεξία) ένα πλούσιο σεξ με τις πιο απίθανες στάσεις χωρίς βιασύνη (μάλλον εγώ βιαζόμουν περισσότερο).
Δεν μπορώ να περιγράψω με μεγάλη λεπτομέρεια, ήταν όμως μια εμπειρία που συστήνω ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσετε όλοι. Ότι περνούσε από το μυαλό μου το ζητούσα και γινόταν με χαμόγελο.
Η κοπέλα έχει κάνει το χόμπι της επάγγελμα Ή το επάγγελμα χόμπι Απ΄ότι μου είπε, Δευτέρα Τρίτη, Τετάρτη πρωί 10:00 - 17:00 ...
Υ.Γ.: Μια σοκολάτα μαζί σας Είναι λάτρης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού