Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352406
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
.....με την Κωνσταντίνα παρέα. Γυρίζοντας από δουλειά μέσω της Βριλησσού, και ξέροντας ότι έχει αρκετά μαγαζιά, παρκάρισα σχετικά εύκολα το αυτοκίνητο και έκανα μια βόλτα να δω τι παίζει, αν και έχω πει να πηγαίνω όπου διαβάζω καλές κριτικές. ΄Ετσι όμως δεν θα έχουμε καινούργιες κριτικές. Από τη γλυρα σε τέσσερα μαγαζιά κατέληξα στο πρώτο που είδα δηλαδή στην Κωνσταντίνα.

Συμπαθητικός ο χώρος χωρίς τίποτα το εξαιρετικό, αλλά με ευγενικό τσάτσο που εξήγισε το πρόγραμμα. Είδα την Κωνσταντίνα, μου άρεσε και πήρα το απλό πρόγραμμα (50 ευρώ). Μετά από 5 λεπτά ήλθε στο δωμάτιο όπου και είχα την ευκαιρία να την επεξεργασθώ καλλίτερα. Καλό πρόσωπο, αν και δεν θα έλεγα όμορφη αλλά πολύ ωραίο θυλικό σώμα. (όπως μου αρέσει να είναι το σώμα της γυναίκας).

Τρυφερή παριποίηση στο σώμα και στην ευαίσθητη περιοχή αφού τοποθετήθηκε προφυλακτικό, με επιμονή και φιλότιμη προσπάθεια που είχε εμφανές αποτέλεσμα. Κατόπιν αυτού τη σταμάτησα για να μην έλθει το τέλος και ακολούθησε σεξ στα τέσσερα με ωραίο στήσιμο και συγχρονισμένες κινήσεις από μέρους της. Γύρισμα σε ιεραποστολική θέση όπου ήρθε το τέλος θαυμάζοντας τα φυσιολογικά νεανικά στήθη.

Καλή περόπτωση που αξίζει τα χρήματά της, ενώ την επόμενη φορά θα ακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα, αφού μπήκε επάξια στη λίστα. (η στάση 69 κατά δήλωση του τσάτσου)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια