Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Ρομίνα ειναι μια μελαχρινή κοπελα γυρω στα 25 απο Ρουμανία. Υπαρχουν κριτικές της απο άλλα στουντιο που δουλεύει και ειπα και εγώ να την δοκιμάσω. Στο δωμάτιο ειναι λιγομίλητη (μονο το οτι ειναι απο Ρουμανία μου είπε), ξεκιναει με ένα τριψιμο στο σώμα και γλύψιμο στο στήθος μεχρι να ψιλοσηκωθεί το εργαλειο, και καπακι του φοραει το προφυλακτικό. Γυρναει γρηγορα σε σταση 69 και αρχίζει μια άγρια πιπα. Το μουνί της καθαρο και αρωματισμενο, αφηνει δακτυλακι, αλλα οταν πηγα να δοκιμασω και την πίσω τρυπα τραβήχτηκε και μου είπε οτι δεν αφηνει κολοδάχτυλο.Προλαβα όμως να διαπιστώσω οτι ήταν αρκετα χαλαρή. Μετα απο κανα 3 λεπτο σε αυτή την σταση και η πιπα να συνεχίζεται λυσσαλεα φανηκε πως ο σκοπος της ηταν να με ξεπεταξει με πιπα. Την σταματησα και αυτη απο μονη της ανεβηκε καβαλα εχοντας μου γυρισμενη την πλατη. Ουτε καν ρωτησε αν μου αρεσει αυτη η σταση. Τελος πάντων η καβαλα ηταν καλη γιατι έβλεπα και χαιδευα το σφιχτο της κολαρακι. Οπως και η πίπα της έτσι και το γαμισι της ηταν άγριο και δυνατο. Μονο αυτή κουνιότανε σαν σε Rodeo. Δεν μου πηρε πάνω απο 2 λεπτα για να τελειώσω. Συνολικός χρονος συνεύρεσης γυρω στα 6 - 7 λεπτα. Ακριβό σπορ για 60 Ευρω. Μάλλον δεν θα την ξανατιμήσω λόγω της υπερβολικής βιασύνης της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια