Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 68 10
Sex Studio
83989
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα δει εκείνο το συγκεκριμένο βράδυ κάτι τσόντες του brazzers με εκφυλα μιλφ που περίμεναν στο σπιτάκι τους τον νεαρό γαμία τους!
Ήθελα να το κάνω και εγώ live σε λίγο!
Οπότε κατευθύνθηκα κατευθείαν προς το σπιτάκι της θείας Νικόλ!
Πέρασμα με το άπλο των 30€.
Έρχεται μετά από λίγο το μιλφοτζιλφ...γεύτηκα αρκετά τις φυσικές βυζάρες της! Το σώμα της είναι αρκετά καλό για την ηλικία της, το οποίο είναι ένα επιπλέον point μέσα στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο ξάπλωσα κ άρχισε να με περιποιείται με την γλωσσιτσα της... να με γλύφει παντού κ σιγά σιγά πήγαινε προς το γκαβλι μου όπου το ρούφηξε ακα().
Έδωσε πόνο και στα αρχιδια.
Την έστησα μόνο ιεραποστολικα όπου της το δώσα στο χέρι το μουναντερο της! Τρελό σφυροκόπημα κ ανελέητο...με το τέλος μου το εκφυλο μιλφ ανακουφιστικε!
Τα χει λίγο χαμένα...αλλά είναι καλή!
Ήθελα να το κάνω και εγώ live σε λίγο!
Οπότε κατευθύνθηκα κατευθείαν προς το σπιτάκι της θείας Νικόλ!
Πέρασμα με το άπλο των 30€.
Έρχεται μετά από λίγο το μιλφοτζιλφ...γεύτηκα αρκετά τις φυσικές βυζάρες της! Το σώμα της είναι αρκετά καλό για την ηλικία της, το οποίο είναι ένα επιπλέον point μέσα στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο ξάπλωσα κ άρχισε να με περιποιείται με την γλωσσιτσα της... να με γλύφει παντού κ σιγά σιγά πήγαινε προς το γκαβλι μου όπου το ρούφηξε ακα().
Έδωσε πόνο και στα αρχιδια.
Την έστησα μόνο ιεραποστολικα όπου της το δώσα στο χέρι το μουναντερο της! Τρελό σφυροκόπημα κ ανελέητο...με το τέλος μου το εκφυλο μιλφ ανακουφιστικε!
Τα χει λίγο χαμένα...αλλά είναι καλή!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2019
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού