Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
598092
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καλημερας σας.....Γραφω αυτην την κριτικη διοτι μετα απο αρκετο καιρο οι υπηρεσιες αυτης της γυναικας αλλαξαν προς το χειροτερο...,πηγα στο γνωστο μεροσ ,το deluxe βραδυ κατα τις 11 με ωραια διαθεση για να κανω σεξ με την αννα μαρια αφου αλλες φορες ειχα περασει καλα μαζι της....περιμενα κι μετα απο λιγο εμφανιστηκε....ηταν καπως πεσμενη κι ελεγα οτι μου φανηκε αλλα δεν περιπενα το τι θα επακολουθουσε
Ανεβηκα στο δωματιο 2 κι περιμενα....ηρθε λοιπον η περιπτωση μετα απο κανα 10 λεπτο και ενω ημουν θετικος απεναντι της αυτη ειχε ξινα μουτρα...,λεω στο εαυτο μου να της εκανα κατι αποκλειεται κατι-κατι αλλο συμβαινει...μου φορεσε την καποτα και αρχισε να μου τσιμπουκωνει τον πουτσο αγρια σαν να ηθελε να με τελειωσει γρηγορα...Ειχα αρχισει να εκνευριζομαι,της λεω σταματα κι αυτη χωρις να της πω τι θα κανει με καβαλησε κι αρχισε να χοροπηδαει πανω στον πουτσο μου τελειωνοντας με σε 3 λεπτα....Ειχαμε ακομη 8 λεπτα στο απλο προγραμμα...
"Αρχισα να την ρωταω τι εχει και ειναι ετσι κτλ....Αυτη με μουτρα μου λεει:"ξερεις μεσα στους επομενους εξι μηνες θα σταματησω να δουλευω,,γιατι εβγαλα και βγαζω πολλα λεφτα,,και βαρεθηκα να χω τον καθε μαλακα απο πανω μου...κι εχω πολλους φιλους...:,,αρχισα να αισθανομαι περιεργα κι αρχισα να εκνευριζομαι ακομη περισσοτερο αλλα ημουν ψυχραιμος..."Της λεω καλα τα τοσα 50 ευρα που σκαει ο καθενας μας εδω μεσα για σενα ειναι μαλακας τοσα χρονια???""Απαντα εκεινη "δεν με ενδιαφερει" με ενα υπεροπτικο υφος....Αιθανομενος αδικημενος καθως κι για αλλους συναγωνιστες,,της απαντησα ψυχραιμος οτι"αληθεια ποσους φιλους εχεις που σε σκεφτονται με το κατω κεφαλι κι ποσους με το πανω???".εκει δεν μου απαντησε,,παρα με χαιρετησε κι εφυγε...Εφυγα απο το στουντιο κι βλαστημουσα που το 50 ευρω μου δεν το κατεθεσα σε καποια αλλη κοπελα
Συναγωνιστες προβληματιστειτε εντονα οσοι εχετε τιμησει με τα λεφτα και την πουτσα σας αυτη την κοπελα...οπωσ κι εγω με τα 50 ευρα μου...
Εγω προσωπικα καταλαβα οτι ψωνιστηκε για τα καλα η κοπελια και αυτα πο ακουγονται κατα καιρους οτι την χρυση θεση την παιρνει η αννα μαρια κτλ δεν ισχυουν οταν βλεπω τετοια διφορουμενη συμπεριφορα....Λοιπον υπαρχουν κι αλλες κοπελες να τιμησουμε με τα 50 ευρα μας που εχουν πραγματικα πιο μεγαλη αναγκη.....σκεφτειτε το....
Ανεβηκα στο δωματιο 2 κι περιμενα....ηρθε λοιπον η περιπτωση μετα απο κανα 10 λεπτο και ενω ημουν θετικος απεναντι της αυτη ειχε ξινα μουτρα...,λεω στο εαυτο μου να της εκανα κατι αποκλειεται κατι-κατι αλλο συμβαινει...μου φορεσε την καποτα και αρχισε να μου τσιμπουκωνει τον πουτσο αγρια σαν να ηθελε να με τελειωσει γρηγορα...Ειχα αρχισει να εκνευριζομαι,της λεω σταματα κι αυτη χωρις να της πω τι θα κανει με καβαλησε κι αρχισε να χοροπηδαει πανω στον πουτσο μου τελειωνοντας με σε 3 λεπτα....Ειχαμε ακομη 8 λεπτα στο απλο προγραμμα...
"Αρχισα να την ρωταω τι εχει και ειναι ετσι κτλ....Αυτη με μουτρα μου λεει:"ξερεις μεσα στους επομενους εξι μηνες θα σταματησω να δουλευω,,γιατι εβγαλα και βγαζω πολλα λεφτα,,και βαρεθηκα να χω τον καθε μαλακα απο πανω μου...κι εχω πολλους φιλους...:,,αρχισα να αισθανομαι περιεργα κι αρχισα να εκνευριζομαι ακομη περισσοτερο αλλα ημουν ψυχραιμος..."Της λεω καλα τα τοσα 50 ευρα που σκαει ο καθενας μας εδω μεσα για σενα ειναι μαλακας τοσα χρονια???""Απαντα εκεινη "δεν με ενδιαφερει" με ενα υπεροπτικο υφος....Αιθανομενος αδικημενος καθως κι για αλλους συναγωνιστες,,της απαντησα ψυχραιμος οτι"αληθεια ποσους φιλους εχεις που σε σκεφτονται με το κατω κεφαλι κι ποσους με το πανω???".εκει δεν μου απαντησε,,παρα με χαιρετησε κι εφυγε...Εφυγα απο το στουντιο κι βλαστημουσα που το 50 ευρω μου δεν το κατεθεσα σε καποια αλλη κοπελα
Συναγωνιστες προβληματιστειτε εντονα οσοι εχετε τιμησει με τα λεφτα και την πουτσα σας αυτη την κοπελα...οπωσ κι εγω με τα 50 ευρα μου...
Εγω προσωπικα καταλαβα οτι ψωνιστηκε για τα καλα η κοπελια και αυτα πο ακουγονται κατα καιρους οτι την χρυση θεση την παιρνει η αννα μαρια κτλ δεν ισχυουν οταν βλεπω τετοια διφορουμενη συμπεριφορα....Λοιπον υπαρχουν κι αλλες κοπελες να τιμησουμε με τα 50 ευρα μας που εχουν πραγματικα πιο μεγαλη αναγκη.....σκεφτειτε το....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Τι να το κανω που ειναι εμφανισιμη οταν εχει μεσα της την ψυχολογια μιας πανουκλας???Αυτο επισης που δεν ειναι αξεχαστο ειναι οτι θυμαμαι στο Αθηνων 204 ειχαν βαρδια η αννα μαρια και η αλεξανδρα....Εμφανιζεται η Αλεεξανδρα τελειως πεσμενη ψυχολογικα στο σαλονι,,λεεει ενα ψυχρο καλησπερα σας και φευγει και παρουσιαζει η τσατσα την αννα μαρια η οποια ηταν καταχαρουμενη...τοτε καταλαβα οτι οταν παιζει η αννα μαρια στα στουντιο που προανεφερες ειναι μονο τερμα και οι αλλες κοπελες πεφτουν ψυχολογικα οταν ξερουν οτι αυτη τουσ τρωει τουσ πελατες κι τα φραγκα...οι αλλες κοπελες που ειναι στην ιδια βαρδια πως να νιωσουν και ποσο μαλλον οτι οταν ξερουν οτι ειναι αννα μαρια στην βαρδια μαζι τους ???Να λοιπον που ενημερωσα τι μου εκανε και ποσο μαλακες μας εχει για ολους....
Δυστυχώς όμως η συμπεριφορά της απέναντι σού με βάση αυτά που περιγράφεις δεν ήταν σωστή ή δεν ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει εμείς δεν είμαστε ψυχολόγοι πελάτες και τίποτα παραπάνω πάμε εκεί δίνουμε ένα σεβαστό ποσό και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα
Οσο αφορα αυτο που λεει ο Best of εχει δικιο γιατι ειναι οντωσ τα 200 ευρω κοροιδια και ειναι επισης μεγαλη αδικια να υπαρχει η εκαστοτε αννα μαρια η καλη και καλα και οι αλλες κοπελες που ειναι επισης στην βαρδια αυτη να νιωθουν ψυχολογικα ριγμενες και να νιωθουν επισης οτι ειναι η εφεδρεια-μπαλαντερ οταν η αννα μαρια κανει τισ ξεπετες....και φυσικα ειναι σωστο να δυο κοπελες καλες που να ειναι εκπαιδευμενες επισης κι ανταγωνιστικες επισης παλι και να μην ειναι η αλλη και καβαλημενη στην πουτσα και ψωνισμενη και καβαλημενη στο καλαμι ταυτοχρονα.....