Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο προτροπη εξεχοντος μελους του site, πηγα το βραδυ της Παρασκευης γυρω στις 22:00 να γνωρισω την Ρομινα.

Πρωτη φορα στο studio Γοργονες. Η κυρια της υποδοχης, χαμογελαστη, ευγενεστατη, με καλησπεριζει και με βαζει στο σαλονι.

Αλλοι δυο συναγωνιστες περιμεναν.

Μας αναλυει λεπτομερεστατα τα προγραμματα της Ρομινας (Τα κλασικα προγραμματα των 50,60,70,80 και 100 ευρω που εχουν τα περισσοτερα studio)

Kαι ερχεται η Ρομινα. Ζαληστικα......

Ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ. ψηλη, μαυρα μακρυα μαλλια, γαλαζια ματια, πολυ ωραιο σωμα, μεγαλες φυσικες βυζαρες,και ωραιο εκφυλο προσωπο.Φοραγε ενα σετ κοκκινων εσωρουχων με μαυρες δυκτιωτες καλτσες.

Κανεις δεν εφυγε......

Ετσι τριτος περιμενα την σειρα μου στο σαλονι.

Στο διαστημα που περιμενα , η υπηρεσια, θελησε να μου προσφερει καφε, ποστο, αναψυκτικο..

Ηλθε η ωρα του δωματιου.

Εκει ψιλοχαλαστηκα.Πολυ μικρο, ισα ισα που χωραγε το ηιδιπλο κρεβατι, ουτε καν διπλο. Δωματιο μπουρδελου θα ελεγα και οχι studio. Καθαρο ομως.Τελος παντων.

Ισως τα αλλα δωματια να ειναι καλυτερα

Μετα απο λιγο μπαινει η Ρομινα.

Με σπαστα Ελληνικα με καλησπεριζει, και αμεσως επι το εργον.

Γλυψιμο στο στηθος, τον λαιμο, φορεσε τον σκουφο.

Η πιπα της αρκετα καλη, χωρις καθολου χερια και συνδιαζοταν με γλυψιμο στα μπαλακια.

Ανεβηκε απο πανω μου. Ιππασια με καλη συμμετοχη. Αλλαξαμε σε πισοκολητο.

Σφυροκοπημα και μετα απο λιγο ιεραποστολικο, οπου και ο σκοπος της επισκεψης μου, ελαβε τελος.Σε ολη την διαρκεια της "διαδικασιας" εβγαζε αληθοφανη βογγητα.

Σηκωθηκε, με ρωτησε "ενταξει?", φορεσε τα εσωρουχα της και εφυγε, καληνυχτιζοντας με.

Φευγοντας η υπηρεσια και παλι ευγενεστατα με ρωτησε πως περασα, και οτι θα χαρει να με ξαναδει.

Συμπερασμα: Ειναι αναμφισβητητα πολυ ομορφη κοπελα.Ομως η ολη της συμεπριφορα, "εβγαζε" μια δοση βιασυνης. Ισως επειδη ηταν προς το τελος της βαρδιας.

Εχει περιθωρια βελτιωσης.

Ομως προς το παρον ειναι αρκετα πισω απο τα "κορυφαια βαρτια" αλλων studio.

Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι οτι δεν παιρνας καλα μαζι της, απλα θελει ακομα δουλεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια