Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174310
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Αφρουλα γνωριζω απο το μπλε σπιτι εκει που δουλευει η Μαιρουλα.Ηταν ανοιξη του 2007 και πηγα να
επισκευθω την Σουζανα.Μπηκα στο σπιτακι κ εκατσα στο σαλονι..βλεπω βγαινει μια αλλη κοπελα κ ρωταω τη
τσατσα ποια ειναι αυτη? κ μου λεει ειναι η Αφρουλα περνα κ να με θυμηθεις..οκ της λεω κ μπαινω στο δωματιο.
Η κοπελα ειχε αλλους δυο πελατες...οποτε περιμενα...
Επιτελους ηρθε η σειρα μου...μπαινει μεσα η κοπελα κ με χαιρεταει,ρωταει αν ξαναηρθα κ τετοια.
Ηταν πολυ γλυκια και χαριτωμενη...μου λεει με λενε Αφρουλα κ ελα κοντα μου να σε μαθω κ να με μαθεις...
Ημουν ορθιος κ αυτη ηρθε κοντα μου...πιανει τα χερια μου κ γυρναει με το κωλαρακι της προς εμενα...αρχιζει
ενα παιχνιδι με το κωλαρακι κ με τα χερακια της ετσι με αγγιζε τοσο απαλα...που ειχα τρελαθει.Μετα μου λεει
ελα να βγαλουμε το μποξερακι γιατι αλλες ο π...να τρυπισει..lol χαχαχα.
Μου λεει σηκω θα σε κανω μια πιπα..μου βαζει το προφυλακτικο κ αρχιζει να τον παιρνει απαλα,ταυτοχρονα
τον χτυπουσε κ στη γλοσσα,μια κοιτουσε εμενα κ μια στον καθρεπτη..τρελαθηκα κ της λεω σταματα γιατι
δεν αντεχα αλλο.Εκει σηκωθηκε,βγαζει το εσωρουχο κ αρχιζει να με χαιδευει..εκει διαπιστωσα οτι εχει πολυ
ωραιο σωμα..κωλαρα,βυζαρες κ πολυ αθωο κ ομορφο προσωπο,ξανθια με ανοιχτοχρωμο δερμα.
Μου λεει ελα κ χαλαροσε λιγο κ μου κανει παλι πιπα,σταματαει κ με ρωταει πως θελω να κανουμε..δεν προλαβα να
απαντησω..μου λεει ξερω τι θα σε κανω.Ανεβαινει απο πανω μου κ αρχιζει σιγα σιγα την ιππασια,καταλαβε
οτι ημουν ετοιμος να τελειωσω..σταματαει κ μου λεει οχι ακομα,παμε ψαλιδακι(μια περιεργη σταση) κ στο τελος
λεει ελα να κανουμε κ στα τεσσερα...εκει μου ελεγε διαφορα προστυχα κ με ανεβασε τρελα,επισης γουσταρε
πολυ να τη κοιταω στον καθρεπτη...αλλο δεν αντεξα,με τρελανε!

Η Αφρουλα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει με το παραπανω!
Αξιζει κ σεβεται τον πελατη.

Για λιγο καιρο την εχασα κ ευτυχως την ξαναβρηκα στην κωλεττη.
Παντα οταν παω με γνωριζει κ χαιρεται σαν μωρακι.

Υπαρχουν κ αλλες καλες κοπελες..αλλα η Αφρουλα για μενα Μοναδικη!

Η βαθμολογια οπως ειπε κ ο BBS 10! απλως το συστημα δεν επιτρεπει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Μέλος
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού