Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 70 10
Γλαύκου 118
Hot
Sex Studio
196998
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η τζούλια είναι μια μελαχρινή συμπαθητική γερμανιδούλα, ψιλονταρντάνα αλλά το σώμα της δείχνει ωραίο και σφιχτό. Χαμογελαστή και πρόθυμη να κάνει αυτά που της λες. Τώρα όσο αφορά το ζουμί... όχι κάτι το εξαιρετικό. Fake συμμετοχή με κραυγούλες οι οποίες δεν είναι υπερβολικές και μέτρια πίπα.
Προσέχει πάρα πολύ... και δεν είναι για αυτούς που θέλουν ακάπωτα, δάχτυλα κλπ. Εμένα μόλις μου έβαλε το προφυλακτικό μου ζήτησε ευγενικά να μην το πιάσω και μου ζήτησε και συγνώμη λέγοντας ότι προέχει η υγεία της πάνω από ολά το οποίο, θεωρώ θετικό μιας και πιστεύω ότι πρέπει να αποφεύγω κοπέλες που είναι ανοιχτές σε όλα. Επίσης κάτι γενικά που μου την σπάει στο συγκεκριμένο χώρο είναι το κολοαποσμητικό χώρου. Αρχίζεις και το μυρίζει γύρω στα 50 μέτρα πριν μπεις στα σπίτια. Περιττό να πω ότι μετά αυτό η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα από πάνω σου. Αυτό φυσικά είναι αρνητικό για δεσμεύμένους - παντρεμένους!!
Προσέχει πάρα πολύ... και δεν είναι για αυτούς που θέλουν ακάπωτα, δάχτυλα κλπ. Εμένα μόλις μου έβαλε το προφυλακτικό μου ζήτησε ευγενικά να μην το πιάσω και μου ζήτησε και συγνώμη λέγοντας ότι προέχει η υγεία της πάνω από ολά το οποίο, θεωρώ θετικό μιας και πιστεύω ότι πρέπει να αποφεύγω κοπέλες που είναι ανοιχτές σε όλα. Επίσης κάτι γενικά που μου την σπάει στο συγκεκριμένο χώρο είναι το κολοαποσμητικό χώρου. Αρχίζεις και το μυρίζει γύρω στα 50 μέτρα πριν μπεις στα σπίτια. Περιττό να πω ότι μετά αυτό η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα από πάνω σου. Αυτό φυσικά είναι αρνητικό για δεσμεύμένους - παντρεμένους!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού