Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 34 10
Sex Studio 48482
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κατ αρχήν απο πρώτη εντύπωση η Λολίτα είναι έτσι ακριβώς όπως τη περιέγραψε ο συναγωνιστής iblis. Μιλφάρα που σου κάνει εντύπωση ψηλή ξανθιά με ωραίο κορμί ! Και πάμε μέσα !

Απαλό μασάζ διαρκείας που με χαλάρωσε αρκετά και ακολούθως ΠΙΠΑ !!!

Τι τσιμπούκι ?!!!

Τι τσιμπούκι !!!?

Τι,....?!?!?!?!?!!!!!!!!

ασε το θυμάμαι και τρελλαίνομαι ! Μιλάμε για σεμινάριο !

Μούσκεμα τα @@ και πάρτον κορίτσι μου απο πάνω και απο κάτω και ξανά στα @@ και κανα τέταρτο μου τον ίσιωνε μέχρι που είδα το πουλί μου καδρόνι και τρελλάθηκα. Οταν λέμε καδρόνι λέμε οτι δεν τον αναγνώριζα ! Ρε συ λέω ο δικός μου είναι ή κανενός άλλου ????

Τεσπα παίδες ακολούθησε πήδημα σε 3 διαφορετικές στάσεις μέχρι που εκσφενδόνησα το υγρό πυρ με τέτοια καύλα που είπα πάει τη τρύπησα τη καπότα!

Το πήδημα δεν είχε μεγάλη διάρκεια γύρω στα 5 λεπτά με το ζόρι αλλά δε νομίζω και κανένας να αντέξει περισσότερο μετά απο τέτοια ΠΙΠΑ !

Νομίζω οτι είναι must για όποιον μπουρδελιάρη σέβεται τα λεφτά του και τ αρχίδια του !

Στο vfm βάζω 10 και άν μπορέσω να πετύχω τέτοιες υπηρεσίες σε άλλα στούντιο που δουλεύουν κορίτσια που μ αρέσουν περισσότερο θα βάλω 11/10 !

Στο πάρκινγκ έβαλα 10 γιατί πάρκαρα λίγα μέτρα πιο κάτω !

Στη τσα2 βάζω 10 γιατί ήταν πρόσχαρη και μουφερε νεράκι εμφιαλομένο , κόκα κόλα και περτικαλάδα να πιώ ότι γουστάρω !

Το δωματιάκι καλό με ντουσιέρα και πετσέτα καθαρή !

ΥΓ : Τα Σάββατα λόγω λαϊκής στη περιοχή νομίζω δε δουλεύει το πρωί !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Ενεργό Μέλος
28
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού