Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 55 10
Sex Studio
58258
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Νέα άφιξη στην πόλη αν και όπως μου είπε έχει 10 χρόνια στη δουλειά.. Εμφανισιακά είναι κανονικό ύψος με πολλά πιασηματα.. Βυζαρες, κωλαρα, μπουταρες και όλα τα συναφή..μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ανοιχτά μάτια από Βουλγαρία αν και στο σαλόνι πουλάνε παπά με την τσατσά ότι είναι από Τσεχία, εγώ φυσικά σαν προχωρημένος στις μπουρδελοκαταστασεις την ψάρεψα στο δωμάτιο και μου είπε την αλήθεια.. Στο θεμα του αγώνα τώρα στην αρχή ήμουν πεσμένος έκανε υπομονή μέχρι να φτιαχτω και να ξεκινήσουμε (αυτό μπαίνει στα συν της συνεύρεσης )μόλις ήμουν έτοιμος αρχίζει την πίπα της με ωραία σέξι βλέμματα εγώ χούφτωνα βυζιά και κώλο και γυρίζει στα και της τον έχωνα ρίχνοντας μπατσες στην κωλαρα της.. Το καλύτερο είναι ότι όσο περνούσε η ώρα και της έλεγα κάποια σεξολογια αυτή ανταποκρινονταν και απαντούσε καταλλήλως, σε εκείνο το σημείο την γυρνάω ιεραποστολικο και την ρίχνω ένα γερό γαμήσι και αυτή το γούσταρε πολύ και φάνηκε ότι δεν ήταν fake γιατί πολύ απλά κάποια στιγμή έβγαλε και τους "χυμους" ..το τέλος ήρθε μετά από δικιά της παρότρυνση πάνω στις βυζαρες της σχεδόν με ουρλιαχτό όπως κάνει ο φίλος μου ο Αλ..Κάνα 5λεπτο μετά μιλήσαμε λιγάκι μου είπε ότι έχει περάσει από πολλές πόλεις πριν έρθει εδώ ξεκινούσε φυσικά από την πατρίδα της.. Άρα οποίου του αρέσουν είτε μοντελε κοπέλες είτε πετιτ να την ξεχάσουν, όσοι θέλουν κάτι πιο "μπαμπατσικο" που λέμε θα πρέπει να την δοκιμάσουν..
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού