Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 34 10
Sex Studio
48482
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όμορφος χώρος στο πλήρες ανακαινισμένο εσωτερικά νεοκλασικό. Η υπηρεσία με έκανε και γέλασα με την την προσπάθειά της να μου αναφέρει όλα όσα προσφαίρει η κοπέλα όσο πιό πιστικά μπορούσε δεδομένου ότι δεν είναι Ελληνίδα και ο χειρισμός της γλώσσας δεν είναι εύκολος. Πάντως είναι ευγενέστατη. Μετά από αναμονή 30 λεπτών βγήκε από το δωμάτιο η Λολίτα η οποία είναι περίπου 35-40 χειμώδης με πολύ θυλικό στήθος σε καλή κατάσταση συμπαθητικό πτόσωπο, λίγο γεματούλα. 50 ευρώ και είσοδος. Σε 3 λεπτά ήλθα και άρχισε με ένα καλό μασάζ σε όλο το σώμα σε μπρούμητη θέση και μετά σε ανάσκελη. Όπως θα ξέρεται και από άλλους αφού κατέβηκε στο επίμαχο σημείο άρχισε ένα πού καλό στοματικό το οποίο τελείωσε μόνο όταν εγώ ζήτησα να προχωρήσουμε στα υπόλοιπο πρόγραμμα. Μεταφορά στο κρεββάτι και και συναίχεια στοματικό. Στη συνέχεια 69 και στη ιεραποστολική στάση όπου ήρθε και το τέλος. Συμπέρασμα: Ενώ ασκεί το επάγγαλμά της σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι ο μοναδικός που θα ασχοληθεί μαζί σου και ότι δεν δουλεύει παρά μόνο για σένα. Σημαντικό για το επίπεδο αυτό. Από την βαθμολογία η εμφάνιση ως έχει (7), η συμετοχή στο 9, καθαριότητα στο 9 (έχει και ντουζιέρα), συμπεριφορά υπηρεσίας 9, πάρκινγκ ως έχει (10) αφού στη συγκεκριμένη περιοχή η θέση είναι λαχείο (συνεργάζεται με πάρκινγκ) ενώ η σχέση απόδοσης τιμής σίγουρα στο 10. Γενικά πολύ καλό πακέτο. Αν στη θέση της Λολίτας ήταν μία 23χρονη με ωραίο σώμα νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνεται δημόσια κλήρωση για καθορισμό της σειράς λήψης των υπηρεσιών της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού