Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 34 10
Sex Studio 48485
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από τις καλές κριτικές των συναγωνιστών , αποφάσισα χθες να κατηφορίσω στο στούντιο αυτό να το τσεκάρω ιδίοις όμμασιν . Η γυναίκα της υπηρεσίας ευγενέστατη(αν και μόλις την είδα έπαθα ένα ψιλοσόκ , καθώς είναι ίδια η θεία μου!!! ) , μου ανέφερε τις υπηρεσίες του μαγαζιού και μου παρουσίασε τη Λολίτα. Μασάζ ερωτικό και σεξ με άνεση χρόνου . Τιμή 50 ευρώ!! Έφαγα φλασιά και το μυαλό μου γύρισε σε ξεχασμένες εποχές , που η επίσκεψη στο στούντιο κόστιζε 50 ευρώ (Προσοχή! Όχι τιμή εκκίνησης 50 ευρώ, φουλ πρόγραμμα 50 ευρώ...). Πάει καιρός που είχα δώσει 50 ευρώ σε στούντιο! Μπήκα μέσα, τα δωμάτια καθαρά , με ντουζιέρα και καθαρή πετσέτα. Η υπηρεσία μου προσέφερε αναψυκτικό . Μετά από λίγο ήρθε η Λολίτα. Τί εστί Λολίτα ? Ένα μιλφ χυμώδες με βυζάρες! Ξανθιά , γαλανομάτα και ψηλή . Ίσως και το ωραιότερο μιλφ αυτή τη στιγμή σε σπίτι (αν και ίσως να μην είναι ακριβώς μιλφ, γύρω στα 35-40 την έκοψα ). Εκτός από την ομορφιά της εκπέμπει και μια θηλυκότητα , που εμένα προσωπικά με φτιάχνει. Στο δια ταύτα τώρα. Ξάπλωσα σε ξεχωριστό κρεβάτι για μασάζ, με ειδικό σεντόνι (που αλλάζει μετά από κάθε πελάτη) . Η κοπέλα με γύρισε μπρούμυτα και με λαδάκι μου έκανε ένα μασάζ αισθησιακότατο . Σε όλες τις περιοχές ;) . Απαλά και χωρίς βιασύνη. Ταυτόχρονα είχαμε πιάσει και κουβεντούλα. Πιο μετά με άρχισε στα φιλιά και τα γλειψίματα από τα αυτιά και κατέβαινε. Γύρισα ανάσκελα, συνέχισε το μασαζάκι. Και φτάνοντας στην επίμαχη περιοχή , άρχισε μια πίπα φοβερή. Εκπληκτικό γλείψιμο και στα μπαλάκια. Έγλειφε το όργανο σε όλο το μήκος . Ταυτόχρονα έβγαζε βογγητά. Σηκωθήκαμε πήγαμε στο κρεβάτι και συνέχισε την πίπα , γυρίζοντας ταυτόχρονα σε στάση 69 . Πιο μετά , κάναμε σεξ σε ιεραποστολική στάση , όπου συμμετείχε έντονα και με φωνές. Εκεί τέλειωσα στη μουνάρα της! Φιληθήκαμε ,τα είπαμε λιγάκι και με αποχαιρέτησε. Σύνολο παραμονής στο δωμάτιο (με το ρολόι) 22 λεπτά

Ανακεφαλαιώνοντας , χωρίς δεύτερη κουβέντα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 VFM στα στούντιο. Για τα ίδια πράγματα , σε άλλα στούντιο θα ζήταγαν 100άρα! Χαλαρά. Πιστεύω είναι too good to be true. Μακάρι να μείνει έτσι. Αν και πολύ φοβάμαι ότι ίσως ανεβούν οι τιμές και ταυτόχρονα περιοριστεί και η άνεση χρόνου. Αλλά ας μην το χρουσουζέψω!! Φτου...φτου...φτου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού