Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124668
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημερομηνία επίσκεψης δεν θυμάμαι (γι αυτό και έβαλα μια τυχαία), μιας και δεν σκόπευα να γράψω κριτική... όμως τελικά την ανέσυρα από το "αρχείο" μπας και βοηθηθεί κάποιος συναγωνιστής (γιατί να τα κρατάμε κρυφά?)!!!!

Είχα πληροφορηθεί πως θα εργαζόταν η Μαργό εκ Ρωσίας εκείνο το βράδυ και καθοδηγούμενος από τις απίστευτες κ@ύλες μου, μόλις εισήλθα στο "ίδρυμα" πλήρωσα αυτομάτως το εισητήριο!!!! Δεν με ένοιαζε να την δω! Μου αρκεί που είναι Ρωσίδα! Μπήκα στο δωμάτιο, κάθησα, είδα τσοντούλα στην TV και ξάφνου να η κοπέλα!!! Το πρώτο που πρόσεξα ήταν τα μάτια της! Απίστευτα μπλε μάτια!!! Στήθος αρκετά καλό και κωλάρα!!!

Παρακάτω...

Άρχισε με γλυψίματα, στα αυτιά, στις ρώγες και κατεβαίνοντας προς το "σημείο συνάντησης" δεν σταματούσε! Μπάνιο με έκανε η πουτ@ν@! Έπειτα ξεκίνησε μια μέτρια πίπα και τσουπ να σου την από πάνω!!! Θηρίο ανήμερο!!! Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα κάτι τέτοιο!!! Παλώταν από πάνω μου σαν δαιμονισμένη...έλεγε και κάτι ακαταλαβίστικα, που με έφτιαχναν!!! Το τέλος, δυστυχώς, δεν άργησε να έρθει, και οι χυμοί της ικανοποίησης γέμισαν το καποτίδιο!!!!

Πέρασα καλά... και από τότε την έχω βάλει στα must !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαργκό
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια